Ultima actualizare: azi, 11:29
Locale

Premieră pentru Satu Mare. Video mapping pe Casa de Cultură

Primul eveniment de video mapping pe o clădire din Satu Mare va avea loc joi, 15 iunie, începând cu ora 22, pe Casa de Cultură a Sindicatelor.

Videomapping-ul este un spectacol multimedia complex, care se folosește de elementele arhitecturale ale unei clădiri, pe care le intregrează într-o animație tridimensională. Primul spectacol de video mapping din Satu Mare a avut loc tot în cadrul festivalului RestArt, în octombrie 2015, în interiorul Filarmonicii de Stat ”Dinu Lipatti”, iar de această dată spectacolul va avea loc în aer liber, pe o suprafață de proiecție mult mai mare.

Acesta va fi primul eveniment dintr-o serie de spectacole vizuale ce vor fi organizate în Satu Mare, pe parcursul anului, în colaborare cu Eranio Petruska (Aural Eye).

Evenimentul este organizat de Asociația SamStudia – Organizația tinerilor și studenților sătmăreni, cu sprijinul financiar și logistic al Primăriei Municipiului Satu Mare și al Consiliului Local Satu Mare, prin Centrul Cultural ”G. M. Zamfirescu”.

Sursa: SamStudia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria interzice accesul maşinilor pe platoul din centru, după scandalul cu terasa distrusă

Primăria municipiului Satu Mare interzice, începând de miercuri, 14 iunie, accesul autoturismelor pe platoul de lângă Casa de Cultură a...

Închide