Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Primăria ridică mașinile abandonate. Dispoziție dată de primar

Primăria ridică mașinile abandonate pe domeniul public, în urma unei dispoziții date de primarul Kereskenyi Gabor.

Primăria municipiului Satu Mare, prin Poliția Locală, au somat încă de la începutul anului persoanele care şi-au abandonat maşinile pe domeniul public. Având în vedere că cetățenii somați nu au pus în aplicare regelementările în vigoare, prin dispziția primarului municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, s-a decis ridicarea autovehiculelor de pe domeniul public.

Astfel, în perioada 12-14 iunie, polițiștii locali împreună cu angajații Administrației Domeniului Public Satu Mare au organizat o acțiune prin care șase autovehiculele au fost inventariate, expertizate și ridicate, fiind transportate și depozitate într-o locație special amenajată în acest sens.

În perioada următoare, conform prevederilor legale, aceste autovehicule urmează a fi valorificate prin vânzare sau vor fi predate unei unități de colectare și valorificare a deșeurilor, în funcție de starea acestora.

Pe această cale, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, roagă cetăţenii să sprijine acţiunile iniţiate, comunicând la dispeceratul Poliției Locale, locurile unde se află maşini sau caroserii abandonate.

32 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Va rog sa veniti in CARPATI II, strada Fantanele colt cu Alecu Russo unde veti gasi o autoutilitara abandonata pe domeniul public de mai bine de 6 luni. Locatarii nu au unde sa parcheze masinile, iar altii aduc tot felul de harburi si le parcheaza acolo. Nu mai vorbim de faptul ca acolo e un atelier clandestin intr-o spalatorie nefunctionala unde se repara si tot felul de alte masini dubioase, iar lipit de spalatorie este un bar infect si ordinar, frecventat de tot felul de dubiosi betivani si drogati care fac scandal non stop !!!
    Rugam primaria, politia, politia locala si jandarmeria sa ia atitudine si sa readuca aceasta zona la parametri normali de civilizatie si liniste !!!

    • observator Răspunde

      Tot în apropiere sunt nişte garaje care şi-au făcut rampă până în mijlocul străzii încât trebuie să mergi cu a întâia ca să nu-ţi rupi maşina.Chestiune generală această soluţie cu rampe private pe domeniul public.

    • popica Răspunde

      oooo,nu stiu cat timp va mai trece pana cand vom avea si noi vecinii de pe fantanele colt cu alecu russo,o zii linistita,sa nu poti sa te odihnesti daca esti schimbul 3 ca bate mecanicul asta clandestin toate harburile pe aici,sa nu mai vb cand vine noaptea,incep drogatii,rugam portal sm,sa sesizeze politia sau sa faca si ei o investigatie pe aici prin zona

  2. Unu' Răspunde

    Parcarea Kaufland este plină de mașini fără număr de înmatriculare care adună praf și par abandonate!
    Oare pe alea nu le ridică nimeni?
    🙂

    • Zoli Răspunde

      Acolo-i piațã auto. Ce-i de la Kaifland nu ar trbui sã-i lase sã parcheze auto expusr spre vânzare. Sau poare le dã şi lor ceva…

    • Zoli Răspunde

      Acolo-i piațã auto. Ce-i de la Kaufland nu ar trebui sã-i lase sã parcheze auto expuse spre vânzare. Sau poare le dã şi lor ceva…

      • Unu' Răspunde

        Știu Zoli, doar comentam și eu …
        Oleacă de curățenie n-ar strica nici acolo!
        Sau cromofag!?! 🙂

    • Tibike Răspunde

      Nu este domeniul public..Boule !!
      E privat…mare prost esti !!

      • Unu' Răspunde

        Proastă-i mă-ta care te-a făcut dobitocule!
        Mută-ți jegurile în piața auto de pe Amațiului nu ocupa locurile publice aiurea!

  3. Kiss karoly Răspunde

    Veniți vă rog pe str careiului nr 28 bl 8 aleea pe care se trece în cartierul micro, 16 este o dacie și o duba cu nr de bv

  4. Eueu Răspunde

    Pe Ostrovului când ajung????

  5. Claudiu criste Răspunde

    In micro 17 pe strada jubileului 8 sunt 2 masini abandonate in curte!

  6. Gabriel Răspunde

    Veniți si în Micro 16 pe strada Brândușa unde între nr 21-23 este un gang care comunica cu parcul in care de circa 2 ani este abandonată o mașină cu nr de Mures in care și-au găsit adăpost și oamenii străzii și în jurul căreia urinează clienții barului din vecinătate. Masina ar aparține administratorului barului pe numele de VANCEA care deține și atelierul de depanare frigidere aflat chiar lângă bar și acel gang. Este interesant caci nimeni dintre factorii responsabili nu s-au sesizat cu toate că este stânjenită circulația pietonală și nu în ultimul rând faptul că arată urât zona respectiva cu prezenta acestei epave abandonate.

  7. Zoli Răspunde

    Stimați cetãțeni şi locuitori ai oraşului Satu Mare, semnalați vã rog toate autovehiculele abandonatr şi vin sã le ridic.

  8. Marusca rusca Răspunde

    Bravo ZOLI, -ka, da? cat dai ?

  9. eu Răspunde

    In parcarea din micro 16 ,in spatele blocului K23 de pe sanatatii este un Opel Astra H cu numere de de Ungaria . Este al unui cetatean care se ocupa cu vanzarea de masini aduse din Ungaria dar asta este defecta si zace in parcare de vreo 2 ani in timp ce alti nu au unde parca.

  10. Norick Răspunde

    In trei zile ati reusit sa le ridicati 6 masini abandonate. Bravo!
    Eu, intr-o ora va arat minim 20..(si nu din avion) .☺️ ? ?
    Laudabila este ideea, dar totusi ar trebui putin spor… ☺️ ? ?

    • Zoli Răspunde

      Ai rãbdare, nu e chiar aşa simplu cum le comentezi tu pe toate

      • Norick Răspunde

        Rabdarea mea tine deja de zeci de ani…:-))) Daca citesti articolul (si intelegi) , atunci reiese clar, ca deja de la inceputul anului au fost somati aceste “masini”. Atunci care-i problema ta ca nu se poate intr-o saptamana sa le aduni pe toate ??? Dar banuiesc,ca hingherii nostri profesionali sunt platiti pe ora si nu la bucata… :-))))))

  11. Sătmărean prost ce esti Răspunde

    Mutate daca nu îți convine din Carpați 2

  12. Kris Răspunde

    Salut. Daca va rog imi puteti spune cand fa fi evaluate masinile? Licitate ,vandute? Ma i tereseaza o masina .

  13. Unu'altu Răspunde

    Si in curte la Bld. Independentei UH24 este cel putin una

  14. rentea Răspunde

    Pe Lucian Blaga este o masina abandonata de 3 ani, scrie pe ea Dr Coica, aceasta masina cind va fi ridicata?

  15. Anonima Răspunde

    Drogati sunteti voi nesimtitilor, mustangu e mustang si nimeni nu va schimba asta ?

  16. Arpad Răspunde

    Zoli asta si primaru vor sa se inbogateasca de pe bieti oameni care multi dintre sant plecati si si-au uitat lăsat mașinile acasă panrcate regulamentar!! Hoții din primărie trebe sa scoată bani de la noi!!,ca sa plătească limuzinele noi achizitiioanate pe bani nostri toți cetățeni plătitori sectoare impozite!!,pentru ce plătim ca nu ne da parcări nici conditi de a trai cum trebe!…SM este mult mai slab economic inferiorir prost condus fata de alte orașe vecine!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.