Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Circulația pe strada Decebal, îngreunată. Unul a parcat ca un bou

Circulația pe strada Decebal din municipiul Satu Mare a fost minute în șir îngreunată astăzi după-amiază după ce un sătmărean a parcat ca un bou.

Din imaginile postate pe Facebook de activiștii de la ”Ai parcat ca un BOU – Satu Mare” se vede foarte clar cum autoturismul cu numărul de înmatriculare SM 05 PPM a fost parcat astfel încât restul mașinilor abia dacă se puteau strecura pe stradă.

Mai greu i-a fost unei dubițe, a cărei șofer a avut nevoie de ajutorul altora pentru a trece de mașină.

Imaginile video postate de pe Facebook de cei de la ”Ai parcat ca un BOU Satu Mare” sunt însoțite de următorul text:

”Proprietarul autovehiculului SM 05 PPM este rugat să se prezinte la mașină pentru a-i aduce la cunoștință faptul ca e …BOU!”

Voi ce părere aveți?

9 comentarii

  1. Mihnea Răspunde

    Fix pix…..doare la basca. Si la fel si pe militzia locala….unde erau cu carnetele de amenzi? Parca erau mai viteji intr-o vreme

    • Geo Răspunde

      Foarte bine ai grait!La nici 5 metri distanta de acest BOU,deasupra semaforului este montata o camera Sony IP Super Dome cu orientare catre strada Decebal,care este legata la centrul de comanda al serviciul unic 112,camera achizitionata din bani publici(pe langa celelalte 65 de bucati),dar nimeni din centrul de comanda nu a remarcat nimic pe monitoare!Si aici se vede indiferenta totala a celor de la IJP,salarul de 2500-4000 oricum vine lunar,de lucrii de nu lucrii,iar la 45 de ani oricum iesim la pensie(cu o pensie amarata de 2800 de Ron)!

      • Unu' Răspunde

        Oare mai funcționează super-sistemul video? Am așa o bănuială că nu!

      • Unu' Răspunde

        Serviciul nu este monitorizat de IPJ ci de gardienii publici, botezați poliția locală, dar conduși de doi incompetenți, Bujor și Precup!

  2. gheorghe Răspunde

    Unde erau politistii?….de ce intrebi? nu stii?….il cautau pe Bou…reanu sa-i sparga fata si sa-l bata de asfalt…ha ha ha.! Specimene de genul asta (asa zisi soferi) gasesti in tot orasul…nu este ceva nou.Sa auzim de bineeee!

  3. Marusca rusca Răspunde

    Militia este la somn in boscheti, poate era un BOU cu tite, ghinion!

    • Pista Răspunde

      Nu!Militia doarme in fata monitoarelor din Centrul de comanda al Serviciului Unic de Urgenta!Tu n-ai obosi sa tot te uiti toata ziua la cele 66 de camere video amplasate in tot orasul?

  4. Mihnea Răspunde

    Ce-i drept…daca ciuleau putin urechile auzeu din noul si frumosul lor sediu claxoanele… . La fel si primarele insa, care putea suna la politia adevarata sa rezolve problema, daca plavanii lui erau la umbra.

  5. Jan Răspunde

    Dar cine stie !
    Poate era o “vaca” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.