Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Sătmărenii pot solicita prin email acte de la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale

Contribuabilii sătmăreni pot solicita acum de la Direcția de Impozite și Taxe Locale anumite acte administrativ fiscale și prin intermediul mijloacelor electronice, respectiv prin fax sau e-mail.

Procedura de transmitere a acestora este reglementată prin HCL Nr. 126, aprobată la finalul lunii mai a anului în curs. Astfel, persoanele juridice și cele fizice pot solicita acte administrativ fiscale mai simplu și mai eficient.

“Prin această procedură de comunicare dorim să venim în sprijinul cetățenilor în vederea găsirii celor mai bune soluții de comunicare cu aceștia, astfel încât să se creeze premisele unei relații fundamentate pe principiul bunei-credințe”, precizează primarul Kereskenyi Gabor, într-un comunicat de presă.

Mai multe detalii despre procedura de comunicare a actelor emise de Direcția de Impozite și Taxe locale se găsesc în cuprinsul Hotârârii Nr. 126/25.05.2017.

Pe scurt, dacă doriţi să purtaţi corespondenţă online cu Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să mergeţi la sediul insituţiei şi să depuneţi o cerere în scris în care să indicaţi adresa de email.

Un comentariu

  1. Lili Răspunde

    Bineînțeles că tot nu scapă contribuabilul de cel puțin un drum la instituție în speranța că va economisi altele ulterior!
    Certificatul fiscal se poate obține de pe Internet?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.