Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Tâlhar reținut reținut de polițiști. A tâlhărit un bătrân de peste 90 de ani

Un tâlhar în vîrstă de 39 de ani, din Tăşnad, acuzat că a tâlhărit un bătrân de peste 90 de ani, a fost  reţinut  de poliţişti pentru 24 de ore.

Poliţia din Tăşnad a fost sesizată ieri,  13.06.2017, în jurul orei  12:00, de către un bătrân de 94 de ani din Tăşnad, despre faptul că în urmă cu o jumătate de oră a fost victima  unei tâlhării.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, a fost constituită o echipă mixtă de cercetare, formată din poliţişti judiciarişti şi tehnician criminalist, care, la scurt timp de la sesizare, a reuşit identificarea principalului bănuit de comiterea faptei în persoana unui bărbat de 39 de ani din localitate.

Din cercetări a rezultat că în jurul orei 11.30, cel în cauză s-a prezentat la locuinţa victimei  sub pretextul că intenţionează să cumpere mobilier, şi profitând de neatenţia victimei, a luat de pe masă 1 100 lei.

Victima a sesizat la timp  intenţia bărbatului şi a intervenit încercând să-l oprească să plece şi să-şi recupereze banii, dar a fost împinsă, iar în urma căzăturii s-a lovit în zona capului şi a picioarelor.  În cele din urmă, agresorul a părăsit locuinţa victimei, luând cu el 200 de lei.

Pe baza descrierii semnalmentelor  şi a activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, cel în cauză a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive, în cadrul dosarului penal în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  tâlhărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.