Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Un sportiv din Carei merge la Campionatul Mondial de karate din Tenerife

Un sportiv din Carei are șansa de a participa cu lotul național al Federației Române de Karate la Campionatul Mondial WKF din Tenerife.

Bartincki Attila, sportiv al CS Karate Do B.F.K.S., însoțit de vicepreședintele Bartincki Lajos, a participat vineri și sâmbătă, la stagiul de pregătire Kata, coordonat de maestrul Luca Valdesi, multiplu campion European și Mondial de Kata WKF, individual și cu echipa, în prezent membru în Comisia Tehnică WKF.

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Karate,Comisia Națională de Karate Shotokan E.S.K.U.

Locația a fost COSR –Izvorani, Complexul Olimpic “Sydney 2000”, un mare complex sportiv proiectat la standarde internaționale care a asigurat toate condițiile necesare pentru desfășurarea antrenamentelor de înaltă performanță.

Evenimentul a constituit atât curs de pregătire pentru sportivi și antrenori, cât și criteriu de selecție pentru loturile naționale de karate Shotokan ESKU.

Attila s-a antrenat foarte tare și cu devotament, sub îndrumarea marelui maestru, are șansa de a participa cu lotul Național al Federației Române de Karate la Campionatul Mondial WKF din Tenerife.

Un comentariu

  1. x Răspunde

    Bravo lui și mult succes. Dar dacă ați fi ziariști, zic dacă ….., atunci a-ți scrie și despre Patrycia Szekely, fina răposatului Luci Preda, care a luat ieri medalia de bronz la Openul European de Judo de la București la 52 kg. Sîtmăreancă e, aici a crescut, aici s-a format chiar dacă locuiește la Freiburg/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.