Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIDEO. Muşamalizare în cazul terasei distruse? Părinte: A trecut prin mijlocul copiilor!

 

Muşamalizare în cazul terasei distruse? Un părinte care locuieşte în zona centrală a făcut o declaraţie foarte gravă în cazul lui Florin Tarţa, cel care a distrus terasa de la Big Players. Lucian Domşa a afirmat, pentru TV1 Satu Mare, că fetiţa sa a suferit un şoc deoarece a “şters-o” cu maşina, iar un alt băiat a suferit răni după ce a sărit din faţa autoturismului.  Mai grav, el susţine că nu a fost lăsat la Poliţie să depună plângere împotriva şoferului pe motiv că n-ar fi decât pagube materiale, adică terasa distrusă.

“O persoană în stare de ebritetate, după o ceartă cu proprietarii barului de sub apartamentul meu, motiv pentru care am şi ieşit în stradă ca să-mi văd copii, pentru că ştiam că sunt în zonă şi se întorc acasă, a făcut uz de automobilul personal după care a distrus o terasă, a trecut prin mijlocul copiilor, fetiţa mea de 11 ani, celălalt băieţel şi nepotul meu de 7. Pe fetiţă a şters-o cu maşina, i-a arătat degetul, celălalt băiat când s-a ferit a căzut, are şi rănile la picior care sunt foarte vizibile, iar seara, la declaraţiile care am fost să le dăm la Poliţie, am fost, spre stupoarea mea, doar ca martori ai incidentului acceptaţi, deci nicidecum nu am putut să depunem o plângere sau ceva pe numele acestei persoane pentru că domnii poliţişti ne-au spus că deocamdată nu există decât o terasă distrusă, motiv pentru care am şi refuzat alte declaraţii la poliţie. O să ne facem plângerea la parchet, cu avocat”, a spus Lucian Domşa.

El susţine că a mai fost un bărbat care a sărit pe capota unei alte maşini pentru a nu fi lovit.

“Fetiţa este foarte afectată. A mai fost un domn care a sărit din faţa maşinii pe capota maşinii de lângă, că altfel îl lua din plin şi copilul dânsului. O să facem o evaluare psihologică a copilului şi o să facem plângere la Parchet. Este inadmisibil, e zonă pietonală, maşina nici nu avea ce căuta acolo”, a ami spus Lucian Domşa.

Şoferul a mai urlat la copiii.

Amintim că procurorii sătmăreni au decis astăzi eliberarea din arest a lui Florin Tarţa şi plasarea sa sub control judiciar, după ce, intenţionat, cu permisul suspendat, a distrus terasa casinoului.

6 comentarii

  1. M Răspunde

    Daca are bani de Audi probabil are bani sa rezolve cazul. Oare cati politisti cinstiti sunt si oare cati vor fi cumparati de acest penal? Ar trebui cercetat pentru terorism! In Europa vedem lunar asemenea incidente, acolo vinovatul ori este impuscat ori bagat in inchisoare pt ani buni.

  2. popescu dan Răspunde

    Este act de terorism; condamnarea ca atare ar trebui sa tina cont stimabilii judecatori, vezi ANGLIA, FRANTA etc

  3. Calugaru Răspunde

    Avand in vedere ca s-a comis un abuz destul de grav din partea militienilor,nu aveti nevoie de avocat,nici de parchet si alte chestii!Faceti va rog o sesizare aici:
    DNA Satu Mare
    Adresă: Satu Mare, B-dul Sănătăţii Bl. K21, cod 440175, jud. Satu Mare
    Telefon: 0372.777.840
    Fax: 0261.759.781
    Şef structură: procuror şef birou Tiberiu SIGHEARTĂU

  4. Calugaru Răspunde

    Pe Dl. Calugaru Stelian nu vi-l mai pot recomanda,nu mai lucreaza din pacate!!!

  5. Mihnea Răspunde

    Buna asta cu Stelica….da ce, a lucrat vreodata?

  6. radu Răspunde

    Daca treaba asta se petrecea intr-o tara civilizata, soferul era deja la arest. Este atac la siguranta cetatenilor. Si istoricul lui il recomanda ca periculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.