Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Viteze incredibile pe ”Drumul Morții” din județ. Tragedie evitată

Unii șoferi au confundat un drum național din județul Satu Mare, care mai este supranumit și ”Drumul Morții”, cu o pistă de curse, circulând cu viteze incredibile.

Astfel, în cadrul acţiunilor desfășurate în trafic, au fost aplicate în total 107 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.745 lei. Din totalul sancţiunilor contravenţionale, 8 au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice, 3 pentru lipsa inspecției tehnice periodice, 10 pentru lipsă documente, 8 pentru dotare incompletă, 3 pentru lumini neconforme şi una pentru transport de persoane peste numărul de locuri prevăzut în certificatul de înmatriculare. Celelalte sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri rutiere.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat 3 certificate de înmatriculare şi au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 9 permise de conducere, din care 4 pentru depăşirea vitezei de deplasare cu peste 50 km/h faţă de limita impusă pe sectorul respectiv de drum.

Astfel, unul din conducătorii auto, în vârsată de 22 de ani din Carei, care circula pe DN 19, a fost surprins  de aparatele radar ale poliţiei rutiere în localitatea  Doba cu o viteză de 147 km/h. Un alt conducător auto, de 37 de ani din Ianculeşti,  a condus autoturismul între localităţile Moftin şi Păulian cu viteza de 134 km/h, pe sector limitat la 70km/h.

Un comentariu

  1. M Răspunde

    Tampitii ca astia omoara familii nevinovate! Inchisoare ar merita pentru tentativa de omor ca altfel nu pot numi crima de a conduce cu 150 in localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.