Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Semnalizare deficitară! Cum a ajuns ,,Gioni” pe contrasens pe podul Golescu?

Pățania de care a avut parte ,,stranierul’’ care a urcat podul Golescu pe contrasens la mijlocul acestei săptămâni nu poate fi încadrată neapărat la capitolul neatenție ori nepăsare. La o privire mai atentă, ne putem da ușor seama că urcarea pe podul Golescu nu este semnalizată corespunzător, iar un cetățean nefamiliarizat cu traficul sătmărean se poate încurca într-o clipită în respectiva intersecție și poate să urce podul pe contrasens.

Fără un indicator care să delimiteze clar cele două sensuri, cu marcajele aproape invizibile de pe banda de coborâre, spre Piața Mare, orice oaspete se poate încurca și poate porni, fără voia lui, într-o aventură extrem de periculoasă. Mai ales dacă a condus prin Anglia.

Vă invităm să analizați imaginile de mai jos și să ne spuneți dacă ne împărtășiți punctul de vedere vizavi de episodul acesta. De asemenea, puteți să revizionați filmarea de la care a pornit întreaga poveste.

 

9 comentarii

  1. M Răspunde

    Este clar ca nu putem acuza strainul. Semnalizarea e proasta, pe drum ar trebui indicat mers inainte, nici decum spre stanga, deoarece la stanga o luam abia la urmatoarea intersectie.

    Deci se poate rezolva usor, un indicator sub STOp cu mers obligatoriu inainte, la fel si pictura de pe drum trebuie inlocuit cu acelasi semn.

    Sa traiti!

  2. ion de la raion Răspunde

    mai ales daca a condus prin anglia…voi astia de la portal si portalul vostru ati ajuns jalnici de plins si de ris cu stirile voastre de 2 lei un ciine sa cicat ieri seara in fata unui bloc din micro 17 ati prins stirea?

  3. vasi Răspunde

    Anglia nu e imediat dupa Petea. Prin toata Europa cum a adus masina, pe stanga? Nici semnalizarea nu e in regula, dar dupa 2500km inca sa nu stii ca se circula ,,pe dreapta” ….

  4. Pop Ioan Răspunde

    Daca pui indicator “obligatoriu inainte” atunci “cretinelul” va merge spre fosta gradinita Mondiala sau spatele pietei de alimente. Nu a vazut cele doua sageti de pe carosabil care indica directia dinspre pod spre piata? Mai ales ca cea din banda 2-a indica numai inainte (acolo unde a incercat sa urce).Blegul tot bleg ramine,indiferent de unde vine.

  5. sătmărean Răspunde

    Scuze, tastatura. Deci degeaba filozofăm. E nașpa de condus pe acolo, corect, dar ăsta când circula nu a văzut pe toți ceilalți pe unde o iau? Imposibil.

  6. X Răspunde

    Ce ii de zis, clar iti trebuie doua doctorate sa urci pe pod. Trei indicatoare sunt: Stop, Ocolire si Cedeaza trecerea. Daca esti asa pampalau incat nu iti dai seama ca trebuie sa te duci spre indicatorul de Cedeaza trecerea si sa Ocolesti insula prin stanga lasati-va de meserie.

    Plus ca mai este un semn de Ocolire prin dreapta care ii intors in pozele actuale si un Interzis care nu se vede. https://www.google.ro/maps/@47.7913233,22.8691713,3a,37.5y,274.44h,87.12t/data=!3m6!1e1!3m4!1spENbVB6mutOvB1xrE9bcMg!2e0!7i13312!8i6656

    Cam atata despre semnazliarea deficitara. Un amarat de indicator care nu sta in pozitia corecta.

    • iarasi Răspunde

      absolut minunat argumentat…
      Insa mai nou vad ca acest simulacru de organ de presa cauta justificari tuturor handicapatilor din trafic… a se vedea si articolele ce au urmat tragediei de la Livada…

  7. Unu' Răspunde

    Cred că și acolo ar fi bun un sens girator, mare, că loc este berechet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.