Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

VIDEO. Drumul spre gara din Sătmărel, plin de buruieni. Oamenii, nevoiți să umble pe linia de cale ferată!

Revoltă mare printre locuitorii din cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare. Cum unul dintre cele mai folosite mijloace de transport de către cetățenii din zonă este trenul, drumul spre gară devine și el extrem de frecventat.

Doar că acea parte a cartierului este invadată de buruieni, iar iarba se pare că nu a mai fost tăiată de câteva luni bune. Aceste aspecte îngreunează foarte mult accesul spre gară, oamenii fiind nevoiți să umble pe linia de cale ferată.

Unul dintre locuitorii din Sătmărel a trimis pe adresa redacției noastre o filmare prin care dorește să tragă un puternic semnal de alarmă, trezindu-i pe cei responsabili cu întreținerea zonei la realitate.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.