Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Sătmărenii s-au săturat! Reacțiile cititorilor PortalSM privind noul proiect de infrastructură: drum rapid Satu Mare – Bistrița – Suceava

Cititorii PortalSM.ro s-au întrecut în comentarii la aflarea veștii că un nou drum este în plan de a fi construit în județul Satu Mare.

Vorbim de drumul rapid Satu Mare – Bistrița – Suceava care, așa cum PortalSM a amintit în cursul zilei de ieri, este prevăzut în noul proiect al Ministerului Transporturilor și ar urma să conecteze Sătmarul de autostrada M3 din Ungaria.

Săturați probabil de faptul că toate promisiunile vizavi de infrastructură stagnează de câțiva ani, sătmărenii nu mai cred în cuvinte, iar la văzul că autoritățile centrale pun pe hârtie noi și noi proiecte ale căror finalitate este incertă, oamenii devin și mai furioși. Iată câteva dintre zecile de comentarii postate de sătmăreni cu privire la noul proiect al Ministerului:

,,La planuri și machete suntem numărul unu în lume”.

,,Vom vedea drumul expres numai în poze”.

,,Lucrările vor începe în 2110 și se vor termina în 2234”.

,,Nici măcar nepoții noștri nu vor vedea drumul”.

,,Vorbe în vânt” sau ,,Iar promisiuni?”, sunt dor câteva dintre reacțiile sătmărenilor, vizibil deranjați de multitudinea de promisiuni care li se pun pe tavă.

Un comentariu

  1. Ondraș Răspunde

    De ce postati comentariile scrise de voi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.