Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Drumul spre Cluj, blocat trei ore. Cisternă răsturnată pe Meseş

Drumul spre Cluj a fost blocat timp de trei ore astăzi după amiază. Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe drumul E 81 (zona Meseş) între localităţile Zalău şi Ciumărna.

O cisternă încărcată cu aproximativ 10.000 litri de substanţă (uree) s-a răsturnat pe o parte într-o curbă deosebit de periculoasă, capul tractor luand foc.

Şoferul a fost scos la timp, dar rănit uşor (bărbat de 40 de ani) a fost transportat de către un echipaj al ambulanţei la UPU SMURD Zalău, pompierii au stins incendiul, au deconectat bateriile autotrenului, au sablat carosabilul si au asigurat măsurile PSI pentru evitarea producerii unui incendiu, traficul fiind reluat pe un singur sens dupa aproximativ 3 ore.

O macara a intervenit pentru a repune pe roţi cisterna.

Un comentariu

  1. M Răspunde

    Din cauza unui bou, multi oameni au fost nevoiti sa astepte pt ca el a confundat frana cu acceleratia. Romania tara cretinilor cu permis de conducere.

    Mai fratilor intelegeti odata ca mergand cu viteza legala drept ca ajungeti cu 5 MINUTE MAI TARZIU dar macar ajungeti fara cheltuieli la reparatia masinii si fara familii omorate. Adevart ca nu puteti fi smecheri printre prieteni dar na asta e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.