Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Fără permis, a lovit doi minori și a fugit de la locul accidentului

În după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii careieni au fost chemați de urgență în localitatea Ghilvaci, unde s-a petrecut un accident în care au fost implicați și doi minori.

În fapt,  un tânăr de 21 ani, din  Craidorolt, pe fondul efectuării unei manevre de mers cu spatele fără să se asigure, pe DJ 194, a accidentat ușor doi minori de 13 ani şi 16 ani din localitate, care în calitate de bicicliști circulau regulamentar pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a părăsit locul evenimentului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; totodată i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Cel în cauză este cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie si vătămare corporala din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.