Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Trei adolescenți reținuți. Au tâlhărit și agresat un turist german

Poliţiştii au identificat trei tineri bănuiţi că ar fi comis o tâlhărie în localitatea Satu Mic.  Doi dintre ei au fost reţinuţi  pentru 24 de ore şi urmează a  fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În  cursul zilei de ieri, 17 iulie,  în jurul orei 13:20, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cetăţean german cu domiciliul în Berlin,  a sesizat poliţia că a fost victima  unei tâlhării comise de trei tineri necunoscuţi.

Imediat, s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției de Poliţie Rurală Tășnad şi din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, care sub directa coordonare a procurorului de caz, au  reușit  în  scurt timp  identificarea celor trei tineri de 16, 18  şi 22 ani, toţi din localitatea Satu Mic. Din cercetări,  a rezultat faptul că  în timp ce  victima se afla în localitatea Satu Mic în scop turistic, cei trei  l-ar fi deposedat prin violenţă  de o borsetă ce conținea un obiectiv de la aparatul de fotografiat, un telefon mobil şi suma de 280 euro și 100 de lei .

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.