Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Aglomerație mare la căsătorii în luna august. Primăria vine cu recomandări

Luna august este una dintre cele mai aglomerate perioade din punct de vedere al oficierii căsătoriilor civile. Cu toate că, în zilele de sâmbătă se oficiază cele mai multe căsătorii, municipalitatea reamintește faptul că, la Serviciul de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare, cetățenii pot solicita oficierea căsătoriilor și în zilele de luni, miercuri, joi, vineri, şi duminică conform intervalului orar stabilit în acest scop.

,,Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se căsătorească amintim faptul că, de la începutul anului 2014, programarea căsătoriilor se poate face și de la distanţă accesând site-ul Primăriei municipiului Satu Mare, secțiunea rezervare căsătorii http://www.satu-mare.ro/nuna/. 
Programarea on-line se poate utiliza numai în cazul căsătoriilor încheiate între cetățeni români. Pentru căsătoria cu un cetățean străin, sau între cetățeni străini, vă rugăm să vă adresați ofițerului de stare civilă de la ghișeu”, se arată într-un anunț publicat pe site-ul Primăriei Satu Mare.

De asemenea, pentru rezervările la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor, cetățenii se pot prezenta la ghișeu zilnic între orele 8:00-11:00; 12:00-16:30, iar în zilele de joi până la 18:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.