Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Băiatul dispărut, găsit mort. La ultimul chef erau și mai mulți sătmăreni

Adolescentul de 16 ani, dispărut sâmbătă seara în Ocna Șugatag, a fost găsit mort, anunţă  Digi 24. Un echipaj al poliției de frontieră a identificat, cu ajutorul camerei cu termoviziune, trupul neînsuflețit al lui Adrian plutind pe un lac aflat la 200 de metri de cabana în care a fost văzut ultima dată.

„Pruncul meu nu avea dușmani, a fost de omenie,” a spus tatăl băiatului după aflarea veștii.

Sunt cuvintele unui tată îndurerat care, timp de 4 zile, și-a căutat fără încetare copilul. Familia crede că băiatul a fost ucis şi aruncat apoi în lac.

Viorica Codrea, mătușa lui Adrian: “Suntem disperați. Că a fost omorât. Altceva nimic. Că e bătut.”

Ioana Vida, nașa lui Adrian: „Asta e o moarte învăluită în mister. A fost găsit unde a fost căutat de 4 zile. Au venit scafandrii, au venit cu barca cu scanner. Ce să mai înțelegem, când ne spune că 99% nu e acolo?!”

Ioan Mureșan, inspector șef ISU Maramureș: „În jurul orelor 22.30 am fost informați despre faptul că pe lacul din Ocna Șugatag poliția a identificat un cadavru care plutea pe luciul apei. Acesta a fost predat organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor.”

Adrian ar fi împlinit 17 ani săptămâna viitoare. În ultimele zile, sute de voluntari, jandarmi, poliţişti şi scafandri l-au căutat pe băiat.

Prietenii lui au spus, pentru actualmm.ro că la un moment dat a izbucnit un scandal, iar băiatul le-a spus că merge la o altă cabană din apropiere, doar că acolo n-a mai ajuns. Se pare că la ultimul chef au fost şi mai mulţi sătmăreni. Deocamdată nu se ştie dacă există vreo legătură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.