Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. S-a deschis Carrefour Satu Mare. Tort pentru primii clienți

În această dimineață, Carrefour și-a deschis oficial porțile pentru sătmăreni. Noul magazin, situat în locul fostului supermarket Billa și-a întâmpinat primii clienți cu un pachet considerabil de produse la promoție, tradiționalele alimente cum ar fi uleiul, făina și zahărul fiind primele care s-au strecurat cu mare ușurință în coșurile sătmărenilor.

Pe lângă multitudinea de produse aranjate astfel încât să ia ochii, primii clienți au fost surprinși și de un alt aspect: toți au avut ocazia să savureze câte o felie zdravănă de tort, astfel încât plimbarea în incinta noului Carrefour să fie una cât se poate de plăcută.

Deși în prima oră de la deschidere magazinul nu a fost neapărat plin ochi, cei care s-au hotărât să pună mâna pe coșul Carrefour au vizitat toate raioanele și nu au părăsit casa fără să bifeze cel puțin 5 produse.

3 comentarii

  1. parearea mea Răspunde

    Am vazut toate imaginile si ma bucur ca avem un magazin nou in oraș. De asemenea ma bucur ca nu am vazut flori de vanzare: la Realul de dinainte si la Auchan pputeam vedea flori uscate. Nimeni nu se ocupa de ele. Si acum au de vanzare bonsai uscati la apropape 40 lei. Cat despre CARRFOUR, ne dorim sa ne placa.

  2. florin Răspunde

    La ce preturi practica se inchide in 6 luni. E diferenta mare intre ei si Kaufland.

  3. Zoli Răspunde

    Kaufland şi Lidl sunt baza, restul sunt praf în ochi ptr. proşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.