Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

VIDEO&FOTO. Billa s-a închis. Un mare brand îi ia locul

Retailerul francez Carrefour vine, în acest an, la Satu Mare. Magazinul va fi deschis în locul supermarket-ului Billa care a fost închis în acest sfârșit de săptămână.

Retailerul francez Carrefour, care a cumpărat lanțul de magazine, a început deja procesul de schimbare. Magazin Billa din Satu Mare a fost închis în week-end, iar în zonă au și apărut echipe de muncitori care vor rebrandui acel magazin.

Preluarea lanțului Billa de către Carrefour de la grupul german REWE a costat peste 90 de milioane de euro și a avut loc la finele anului 2015. Billa România a avut afaceri de peste 300 de milioane de euro în 2015.

Carrefour are în această perioadă și câteva anunțuri de angajare pentru mai multe centre din țară. De exemplu, la unul dintre magazine se caută lucrători comerciali, dar și bucătari, cofetari, pizzer sau preparatori de carne. Carrefour caută angajați pe aceste posturi cu studii medii, „abilități de prezentare și orientare către client simț de răspundere și seriozitate, spirit comercial și de echipă, flexibilitate și disponibilitate la efort fizic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.