Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Cetate sub asediul cavalerilor. Regal medieval în județul Satu Mare

Noi oportunități de relaxare în acest weekend, în județul Satu Mare. La sfârșitul acestei săptămâni, la Ardud, va debuta cea de-a VI-a ediție a deja cunoscutului festival medieval, MedievArtFest.

Noua ediție care va avea loc între 20 – 23 iulie, la cetatea din Ardud, promite să aducă în fața iubitorilor de medieval și nu numai o varietate de spectacole, menită să aducă în lumina reflectoarelor vremuri demult apuse.

Anul acesta, evenimentul se va desfășura sub titulatura „Hronicarul pelerin și povestea cavalerilor templieri în Cetatea Ardud” și va aduce pe scenele amplasate în inima orașului o armată de cavaleri și nenumărate grupuri de domnițe.

Această ediție are invitați de marcă: Ordinul Cavalerilor Lup, Ordinul Cavalerilor din Carpați, Scutierii de Muhlbach, Garda Cetății Deva, Garda de Mureș, Străjerii Cetății Nemțu, Lăncierii Cetății Ardud, Stegarii ArtGotica Sibiu, Stegarii de Mureș, Terra Alba, Nomen est Omen, Corbu și zburătorii, Bucovina, Lupii de Foc și serviciu Cetatea Ardud cu încă o conferință de istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.