Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Sătmărel sau lumea a treia? Au golit containerul, dar au lăsat mizeria lângă

Noi probleme în Sătmărel. Mai multe zone din cartierul sătmărean sunt inundate de gunoaiele lăsate de izbeliște de cei de la firma de salubrizare. Aceștia din urmă s-au mulțumit să adune doar cât au avut ei chef.

Locuitorii din Sătmărel au avut parte de un șoc când au trecut astăzi în zona unde sunt amplasate containerele de gunoi. Aceștia spun că, așa cum era de așteptat, cei de la firma de salubrizare și-au făcut apariția în cursul zilei de azi pentru a colecta deșeurile, însă s-au grăbit să adune doar ce era la suprafață și duși au fost.

Oamenii nu mai suportă mirosul ce emană din acele deșeuri și spun că își doresc să fie tratați ca și cei care locuiesc în inima municipiului Satu Mare, deoarece plătesc aceleași taxe pentru serviciile de salubrizare.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

4 comentarii

  1. sătmărean Răspunde

    Dacă nu erau în pungă galbenă, ehei….

  2. Satu Mare Răspunde

    Nu doar în Sătmărel se întâmplă, trebuie schimbați

  3. Pop Ioan Răspunde

    Si in centrul vechi,ceea ce nu este in pubela sau container datorita celor care scormonesc in gunoaie,este lasat acolo.

  4. corect Răspunde

    dar oamenii nu au nici o vina?mai ales aia din satmarel care traiesc in comuna primitiva:schingiuiesc animale,braconeaza,fura tot ce pot,au exterminat o padure etc.satu ala ar trebui desfintat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.