Ultima actualizare: azi, 22:48
Locale

Copil de 4 ani din Carei, mușcat de 2 câini

Doi câini de luptă au scăpat dintr-o curte și au sărit pe un copil de 4 ani. Câinii l-au mușcat în dese rânduri pe copil, provocându-i răni grave.

În cursul serii de ieri, 20 iulie, la ora 19:00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, au fost sesizați prin Apel  de Urgenţă 112,  de către un bărbat de 39 ani, din Carei , despre faptul că un copil a fost muşcat de câini în timp ce se juca în faţa unui bloc de locuinţe de pe strada Tireamului.

O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, unde s-a stabilit că doi câini metişi, aparţinând unui bărbat de 61 de ani din municipiu au ieşit prin gardul locuinţei şi au agresat un minor de 5 ani, provocându-i prin muşcături plăgi escoriate şi plăgi contuze în regiunea toracică, coapsă și mână dreaptă

Minorul  a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar pe numele proprietarului câinilor a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui a măsurilor preventive a atacului canin asupra unei persoane, dacă atacul a avut loc,  faptă prevăzută şi pedepsită  de art. 12 alin. 1 din OUG 55/2002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.