Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Klaus Iohannis, invitat la MedievArtFest Ardud. Răspunsul președintelui

Președintele Klaus Iohannis a fost invitat de Primăria Ardud pentru a participa la cea de-a VI-a ediție a festivalului Medieval MedievArtFest. Programul nu i-a permis însă șefului statului să ia parte la sărbătoare de la Ardud. Iată răspunsul Administrației Prezidențiale

,,Vă mulțumesc pentru invitația dumneavoastră adresată Președintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis de a participa la cea de-a VI-a ediție a Festivalului MedievArtFest, manifestare derulată în cadrul programului ,,Ardud, Oraș Medieval”.

Din păcate, agenda nu îi permite Domnului Președinte să dea curs invitației la acest eveniment.

În numele meu, din partea Administrației Prezidențiale vă doresc mult succes în realizarea proiectelor dumneavoastră și cu precădere a celei de-a VI-a ediții a Festivalului Medieval”, se arată într-un comunicat semnat de Consilierul Prezidențial Sergiu Nistor, transmis primarului orașului Ardud, Ovidiu Duma.

3 comentarii

  1. Andrei Răspunde

    stire era daca venea. Va dati seama ca acel raspuns e unul standard caruia i s emodifica doar titlul evenimentului la care este chemat. totul a fost doar o ”Duma”.

  2. matroz Răspunde

    Prin Satu Mare se jeluiau niste …romi in fata statuii lui Lucaciu!De abia acum inteleg ,cine si de ce le-a aprobat si mai ales de ce-l deranjau pe marele tribun!

  3. Csiki Csán Răspunde

    ”Agenda” care nu ii permite va fi undeva pe un varf de munte. Insă nu inteleg de ce nu l-a invitat pe ”regele” Cioabă,pentru că supusii acestuia l-au făcut ”birău”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.