Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Imagini din lumea a treia în Micro 15

Imagini din lumea a treia în Micro 15. O sătmăreancă ne-a transmis câteva fotografii din Micro 15, în care se pot vedea containerele de la Florisal pline şi mizeria aruncată pe lângă.

Sătmăreanca a surprins şi o femeiel care căuta prin resturi alături de un copil, exact ca în lumea a treia.

“Asta e in Micro 15, aleea Oituz 7! Am vrea pe aceasta cale sa ii multumim Florisalului pentru marirea taxelor! Chiar isi merita toti banii!”

 

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

11 comentarii

  1. sm Răspunde

    Un fel de India!
    Pacat ca in cadrul primariei, nimeni nu ia nici o masura contra operatorului de salubritate. Daca firma propune o taxa de 50lei/persoana taxa,fara sa aduca inbunatatiri sesizabile la serviciile oferite, atuncea in cadrul consililui local toti il voteaza. Ase se pare ca firma de salubritate ar fi cumparat pe toti consilieri locali.

  2. Unu' Răspunde

    Mă oameni buni, acolo din mizeria aruncată, 80% e reciclabil! Văd un morman de resturi de hârtie și flacoane care NU ar avea ce căuta acolo! A cui e vina, vă întrebați? A voastră, a locatarilor puturoși să adunați separat flacoanele și să le compactați, să strângeți hârtia și să le duceți la locurile special amenajate pentru acest scop!
    A … nu este un asemenea loc chiar sub balconul vostru? … Ghinion!
    Acolo trăiesc doar niște “oameni” puturoși!

  3. Una Răspunde

    Daca ar fi puncte complete de recoltare a gunoiul in aceeași curte eu cred ca oameni ar fi mai deschiși la trierea lui (a gunoiului)

    • Unu' Răspunde

      Draga mea, eu adun separat flacoanele, hârtia și sticlele și le duc cu mașina personală 1200 de metri până la cel mai apropiat loc de colectare!
      Am avut unul mai aproape de casă, la nici 300 m, dar l-au umplut țiganii cu cadavre de câini și alte mizerii!
      Deci cum spuneam, sunt oamenii puturoși!

      • justin Răspunde

        orbule care nu esti puturos, mai uita-te la poza si vezi cine este puturos, oamenii au dus gunoiul pa la containere de acolo treaba cui era sa le transporte?????? bine ca taxe ilegale poate sa ia de pe noi, jegurile, pentru cultura ta generala si eu car gunoiul 200m pe jos si nu sunt containere pentru reciclabile in zona, ma intreb ce face florisalul cu taxa ilegala? construieste casino undeva? ca de cand cu taxa nu se vede nici o imbunatatire a serviciului, chiar dimpotriva.

  4. Pop Răspunde

    Începe să se vadă că avem un nou primar.
    E prieten bun cu Florisal?!

  5. M Răspunde

    stimate domn primar de aici incepe colectarea selectiva a deseurilor. poftiti la munca si faceti ordine in firma asta puturoasa, ca pana atunci nu putem vorbi despre lucruri mai marete sau cum ar spune altii “europene”.

  6. Rareș Răspunde

    1.Pe strada Prahova NU SE RIDICA zilnic gunoiul, asa cum afirma cineva.
    2. Nu am vazut NICIODATA sa se dezinfecteze pubelele de gunoi.
    3. Taxele la Florisal sunt nejustificat de mari, oare cine trebuie sa le aduca la normal?
    4. Adunarea selectiva se face acolo unde sunt containere de sticla, plastic, hartie. Acestea ar fi necesare in mai multe locuri, oamenii s-ar folosi de ele. Pana una alta, Florisalul aduna gunoiul in aceeasi masina, nu poate sa adune selectiv.
    5. Este necesara colectarea selectiva a gunoiului, dar si populatia trebuie stimulata in acest sens si nu cu taxe uriase.

  7. x Răspunde

    Dacă ți se pare că taxele la Florisal sunt mari ai dreptate. Dar nu uita că în campania din 2012 Coica promitea că renegociază contractul după care nu a mai făcut nimic. Ba din contră, pe șestache l-a mai prelungit pentru că de fapt contractul expirase în 2013. Că cică Florisal a investit în colectarea selectivă și trebuie să recupereze banii. Bună poantă. Banii vorbesc aici și indiferent de partid. Tot timpul se găsește modul de a umple jebul. Și împotriva interesului public.

  8. Una Răspunde

    Bv! Tot respectul! Dar eu nu am masina personală sa duc gunoiul…si nici nu o sa il car dupa mn 1200 de m cu un copil dupa mn. Poti zice ca sunt puturoasa…insa daca as avea in spatele blocului cele necesare nu as avea nici o scuza!

  9. justin Răspunde

    si chiar pentru cati bani ne ia acum florisalul putea sa puna langa fiecare bloc containere pentru reciclabile numai ca careva isi umple buzunarul cu taxele ilegale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.