Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Leagăn rupt într-un parc din Micro 16. Ce se întâmplă cu spațiile de joacă?

Leagăne rupte în parcurile din oraș. După ce v-am prezentat nemulțumirile sătmărenilor vizavi de pericolele ce se ascund în spațiile de joacă pentru copii, de această dată, cetățenii municipiului Satu Mare au semnalat o altă problemă prezentă în parcurile adresate celor mici.

Este vorba despre leagănele din parcurile pentru copii, obiectele de relaxare aflându-se ori într-o stare avansată de degradare, ori, după cum se vede în această poză postată de o sătmăreancă, rupte și lăsate de izbeliște.

Leagănul din imagine se află în parcul din cartierul Micro 16, pe strada Brândușa. Cea care a postat poza pe facebook spune că leagănul este rupt de mai bine de o lună de zile: ,,de o lună de zile este rupt leagănul din parcul de pe strada Brândușa și din păcate nimeni nu este în stare să îl repare”, afirmă sătmăreanca pe rețeaua de socializare.

Mai mulți sătmăreni au reacționat la această postare, spunând că și în alte cartiere din municipiu există probleme similare.

5 comentarii

  1. cc Răspunde

    In spatiul de joaca pentru copiii din Centrul Nou , langa Arhiva Primariei, in fiecare noapte dupa inchiderea localului FRIENDS de pe B.dul Transilvaniei vin grupuri de tineri care isi fac de cap: urla, rastoarna cosurile de gunoi, se dau pe leaganele copiilor , incat si aceste mijloace de joaca se afla deja in stare deplorabila iar locuitorii din zona nu se pot odihni pana spre dimineata. Rugam Politia Locala sa urmareasca acesti tineri si comportamentul lor si SA IA MASURI!!!!!

  2. parearea mea Răspunde

    Apropo de parcuri sau spatii de joaca: cine le proiecteaza?? Nu departe de Spitalul Nou, un parc mic. Pe jos PIETRE, puse de ani de zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cine poate calca in tâmpenia aia??? Copiii mai marilor orasului nu sunt adusi pe acolo, nici bunicii lor. Cand se va remedia prostia facuta de atatia ani??? Dar jucariile de prin parcuri de unde sunt aduse, de la fier vechi?? Sunt inutile, urate si ruginite. Nu le verifica nimeni inainte de a fi instalate??

    In legatura cu urletele de noapte, asta e foarte adevarat! Nu stim cine trebuie sa aiba grija de linistea orasului, dar cineva primeste bani pentru asa ceva.

  3. GB Răspunde

    Parcurile nu-s de vină
    C-avem umblet de bovină,
    Rupem tot ce stă în cale
    Și ne facem că ne doare.

    Dacă ne-ar durea cumva
    Pumni în gură noi am da,
    Vitelor ne-educate
    Care pasc pe legănate.

    Nu huliți pe cei ce fac
    Și tăceți la vaca-n țarc,
    Dați cu biciul printre vite
    Să se balege pe vintre.

    Urăsc boul care strică
    Bunul public de oftică,
    La-ș drege și la-ș băga
    Un an ghenă el să stea.

    Toți colegii lui “de joacă”
    Mendrele să și le facă,
    Pe spinarea boului
    Făcut coș gunoiului.

    Anul când sa împlinit
    Să-l văd eu pe răspopit,
    De mai are chef cumva
    Să strice din parc ceva.
    “Mă închin”

    • M Răspunde

      AI fost in concediu? Chiar am asteptat urmatoare poezie, trebuie sa recunosc ai meritat odhina, opera de mai sus a iesit foarte bine!

      Multumim si mai dorim!

      • GB Răspunde

        În concediu sunt acum
        Liber sunt și mă supun,
        “Caznelor” neiertătoare
        Promit că revin mai tare!
        “Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.