Ultima actualizare: ieri, 19:25
Locale

FOTO. Trafic îngreunat pe Podul Decebal. Circulația, restricționată

Traficul pe Podul Decebal este foarte îngreunat din cauza faptului că circulația este restricționată. Sunt prelevate probe din asfalt.

Primăria municipiului Satu Mare anunță restricții de circulație pe podul Decebal ca urmare a prelevării de probe pentru determinarea stării tehnice a viaductului ( coborâre înspre intersecția Burdea) și pentru stabilirea soluției finale de remediere a fisurilor apărute le nivelul carosabilului”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Satu Mare.

O echipă este prezentă pe Podul Decebal, iar în zona în care se află aceasta, circulația este deviată de pe banda întâi pe banda a doua, înspre Burdea, În aceste condiții se formează ambuteiaje, iar nervii șoferilor sunt puși șa încercare.

Tot pe pod, astăzi, în jurul orei 13.00, a avut loc și un accident monor, sodat doar cu pagube materiale, dar care a îngreunat și mai mult circulația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Grindina amenință culturile agricole din județ. Când vine pericolul

Culturile agricole din județul Satu Mare sunt amenințate de grindina, potrivit avertizării meteorologice remise de Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord.  Fenomenele...

Închide