Ultima actualizare: azi, 08:19

Locale

FOTO & VIDEO. Zonă de camping din apropierea Sătmarului, distrusă de furtună. Un mort și 17 răniți!

Zona de camping Bulz din Bihor, aflată la circa 80 de kilometri de limita județului Satu Mare, a fost lovită azi noapte de o furtună violentă. În urma vijeliei devastatoare, o persoană și-a pierdut viața și alte 17 au fost rănite.

În momentul în care reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor au activat planul roșu de intervenție, în camping erau 20 de persoane, iar în tabăra Bulz 150 de oameni. Cu toate că s-au făcut eforturi supraomenești, în furtună și-a pierdut viața o persoană. Dintre cele 17 persoane rănite, 3 se află în stare gravă la spital.

Întreaga zonă arată dezastruos după vijelie. Copacii au fost doborâți, furtuna devastând și nenumărate mașini. Zeci de pompieri, polițiști și jandarmi au făcut căutări pe întreg perimetrul zonei, pentru a se asigura că nu există și alte victime.

Primarul localității Bulz, Augustin Sărăcuț, pentru ebihoreanul.ro: „Le-am oferit cazare turiștilor, însă toţi au preferat să plece. Nu a mai rămas nimeni”, a declarat edilul.

Vă reamintim că și județul Satu Mare a fost sub cod galben de vijelii și grindină în noaptea care a trecut.

Sursa foto: libertatea.ro

3 comentarii

  1. ion de la raion Răspunde

    cit de idioti puteti sa fiti pentru a atrage cititori? in apropierea satmarului? si localitatea e buzd dar de unde sa stiti voi

    • Corect Răspunde

      Buzd e în Sibiu,da de unde să știi tu.Bulz e localitatea unde s-a întâmplat.chiar postați toate inepțiile?

  2. nuconteaza Răspunde

    “Apropierea Satmarului…” ” la circa 80 de kilometri de limita județului Satu Mare” … deci pe romaneste 100+ km (cel putin). Asta da “apropiere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.