Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

GALERIE FOTO. Primele impresii de la MedievArtFest!

După parada impresionantă din centrul municipiului Satu Mare, spectacolul medieval s-a mutat în locul în care s-a născut, în Ardud. Astfel, începând din această seară, toți sătmărenii sunt invitați să facă parte din cele mai importante momente ale celei de-a VI-a ediții a MedievArtFest.

Festivalul medieval și-a deschis porțile în Cetatea Ardudului, atrăgând primii iubitori de medieval și arătându-le curioșilor lumea fascinantă a cavalerilor.

Imediat după startul acestei ediții, cavalerii nu au stat pe gânduri și au intrat imediat în luptă, fascinând publicul prezent cu tehnicile de mânuire a sabiei și mișcările de luptă specifice Instituției cavalerești.

Primele lupte au fost date, atmosfera medievală s-a făcut simțită, iar MedievArtFest debutează într-o manieră medievală de cea mai bună calitate.

 

5 comentarii

  1. ivanhoe Răspunde

    Circ. Ieftin

  2. sătmărean Răspunde

    Așa e. Eu am făcut greșeala să mă duc de la SM la Carei să-i văd. Păcat de timp și de benzină. E slab spectacolul, e bun pentru copii de grădiniță. Atât.

    • Marius Răspunde

      Pai daca tu ai fost la Carei normal ca ai vazut altceva trebuia sa mergi la Ardud sa urci in cetate nu pe marginea soselei la mici

      • Marius Răspunde

        P.S. Presupun (doar )ca nu esti pasionat de istoria locului, ca altfel nu stiu cum dracu nu ti-a placut festivalul

  3. M Răspunde

    bravo, un eveniment foarte bun pt oricare familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.