Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Record pentru o clinică din Satu Mare: 1.000 de nou-născuți

Numărul nou născuților de la clinica privată Gynoprax din Satu Mare a trecut de 1.000. Cunoscut medic ginecolog, Mircea Muncean, a anunțat faptul că au avut deja peste 1.000 nou născuți, ba chiar şi 1.001.

“Azi e o zi specială pentru noi! Am avut a 1000-a naştere de când funcţionam! Ne bucurăm că am putut face atâtea familii fericite şi multumesc întregii echipe Gynoprax pt ajutor si tuturor pacientelor care au avut încredere în noi! La multi ani tuturor!!!”, a transmis medicul Mircea Muncean.

3 comentarii

  1. iarasi Răspunde

    “Multumim” si noi incompetentului de Munceanu care a tratat cu superficialitate rezultatele analizelor si s-a nascut copilul cu probleme…

  2. mokka Răspunde

    Oricati carcotasi, invidiosi si frustrati ar fi, la Gynoprax sunt cele mai bune conditii din judet, iar Mircea Muncean este un adevarat profesionist. Noi am avut parte de cele mai bune servicii la acest spital. Felicitari echipei Gynoprax !

  3. Mimi Răspunde

    Eu va marturisesc ca sunt din alt judet si am batut un drum de 5 ore cu masina sa ma operez la dr. Muncean. Pe unde am fost pronosticul a fost sumbru,dar datorita luitotul e perfect si am dat nastere ulterior si unei fetite minunate. Asa ca, d-le doctor, continuati-va minunile in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.