Ultima actualizare: ieri, 20:15

Locale

FOTO. Groapă de proporții nesemnalizată pe Barițiu. Pericol de accidente

O groapă de porporții nesemnalizată reprezintă un adevărat pericol pentru producerea unor accidente grave. Groapa cu pricina se află pe strada George Barițiu din municipiul Satu Mare.

Practic, craterul cu pricina s-a format în urma unor lucrări fpcute în zonă de cei de la Electrica sau de la gaz. Dacă în alte părți au fost tăiate doar niște șanțuri, care ulterior au fost cât de cât acoperite, în acest caz a fost săpată o groapă mult mai mare, care a fost acoperită de mântuială, așa cum se poate vedea în imagini.

”Așa se lucrează pe strada Barițiu. Așa stă groapa de o săptămână, fără să fie semnalizată, fără nici-o atenționare. Mașinile trec pe contrasens ca să o ferească, dar mai sunt și care pică în groapă”, relatează sătmăreanul care a trimis fotografiile redacției PortalSM.

Partea nasoală a lucrurilor este că această groapă de porporții nu este semnalizată. Ținând cont că strada Barițiu este destul de circulată în această perioadă, iar șoferii sunt practic obligați să oclească această groapă, riscul producerii unui accident rutier în zonă este destul de mare. Așadar, atenție șoferi!

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.