Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Cod portocaliu de ploi și grindină pentru Satu Mare

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru această seară un cod portocaliu de ploi şi grindină pentru judeţul Satu Mare.

Avertizarea este valabilă pentru localităţile: Ardud, Carei, Tășnad, Acâș, Andrid, Beltiug, Berveni, Cămin, Căpleni, Căuaș, Cehal, Ciumești, Craidorolț, Doba, Foieni, Moftin, Petrești, Pir, Pișcolt, Săcășeni, Sanislău, Santău, Săuca, Socond, Supur, Terebești, Tiream, Urziceni).

Conform meteorologilor, se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care trecător vor lua aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici si medii, ploi cu caracter de aversă care vor depăşi local 30…35 l/mp.

 

Un comentariu

  1. ghitza Răspunde

    ghita este prezent la datorie ; am solicitat DNA ORADEA sa verifice modul cum a fost angajat Mircea Ardelean la primaria turu-lung, pe surse se vehiculeaza ca examenul a fost sustinut de actualul prefect Darius Filip care a sarit in sprijinul fostului director de finante de la Satu Mare , Mircea Ardelean! toate aceastea pentru ca Darius Filip sa fie numit functionar public cu functie de director adjunct in administratia judeteana a finantelor publice. Seria dezvaluirilor va continua in perioada imediat urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.