Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Hoț de biciclete, prins în acțiune de polițiștii locali

În cursul zilei de duminică 30 iulie, polițiștii locali sătmăreni au prins în flagrant un hoț de biciclete. O patrulă a Poliției Locale Satu Mare care se afla în patrulare pe digul Someșului, a surprins duminică, în jurul orei 13.00, un adolescent care încerca să forțeze lacătul care asigura o bicicletă de balustrada podului.

Zoltan S, 17 ani, a încercat să fugă, dar a fost imobilizat rapid de polițiștii locali. Proprietarul bicicletei se afla la pescuit pe malul Someșului. Hoțul a fost predat lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, pentru continuarea cercetărilor.

Pe această cale, Poliția Locală avertizează cetățenii municipiului să își asigure corespunzător bicicletele pentru a descurja tentativele de furt și să încerce, pe cât posibil, să nu lase aceste bunuri nesupravegheate o perioadă lungă de timp.

 

6 comentarii

  1. cetateanul relaxat Răspunde

    Felicitari Politiei Locale care este o prezenta activa in viata orasului,oricand la dispozitia cetatenilor!Am observat ca in centrul orasului doar politistii locali patruleaza,deja s au rarit cersetorii si boschetarii in zona!

  2. y Răspunde

    Măi, tu ori ești Chișluca ori ai tras ceva pe nas. Vreu și eu din marfă. Dacă vrei să vezi polițiști locali, du-te prin baruri. Când ai nevoie de ei nu-s nicăieri.

  3. cetateanul relaxat Răspunde

    y … mai potrivit esti o…nu om de buna credinta,ci zero barat!

  4. y Răspunde

    Zău? Atunci tradu evenimentul ăsta pe înțelesul tău. Acum o lună, sâmbătă seara pe la 21.30 aud ceva dinspre bucătărie. Stau la casă. E un hoț care a forțat un geam. Geamul era închis. Când mă vede, sare gardul și rupe la fugă. Culmea, trec pe acolo doi milițieni locali. Hoțul dă colțul, încă se vede. Îi atrag atenția polițistului. El frumos se așează la masa din bucătărie și începe să scrie. Mulțumesc intervenției prompte a miliției locale. Data viitoare nici din greșeală nu o să-i chem. Dar pentru ce? Să le fac o cafea?

  5. cetateanul relaxat Răspunde

    Stai la curte…ai 2 facultati si vreo 3 mastere…dar n ai un sistem de alarma,sau macar un caine de paza!Spui povesti de adormit copiii!

  6. y Răspunde

    Acum am câine. Și nu vrei să-l încerci. Că este din ăla supărat. Dacă nu mă crezi este treaba ta. Ești ca și Trump care spune că nu crede în schimbările climatice. Nu sunt dovezi, cică. Faptul că este mai cald, o săptămână 40 de grade, că se topește calota glaxciară sunt fake news. Și tu ești la fel. După tine totul este OK în oraș cu puține îmbunătățiri. Auzi tu, povești de adormit copii. Mă, tu ai fost măcar până la Nyiregyhaza cu ochii deschiși să vezi cum trebuie rezolvat măcar parțial parcarea mașinilor în oraș? Cu tot cu centrul vechi reabilitat și închis circulației? Tot un oraș de 100.000 de locuitori. Sau nu vrei să vezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.