Ultima actualizare: azi, 18:12
Locale

FOTO. Imaginația contrabandiștilor nu are limite. Unde au ascuns țigările

Imaginația contrabandiștilor nu are limite atunci când este vorba despre efectuarea unor transporturi ilegale de țigări de contrabandă. Un tânăr sătmărean de doar 21 de ani și-a ascuns țigările de contrabandă în rezervor.

Miercuri, 05 iulie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, Mircea M., în vârstă de 21 ani, din județul Satu Mare, conducând un autoturism marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni că acesta transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în rezervorul și în ușile laterale ale autoturismului, cantitatea de 545 pachete de țigări marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 2.453 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen a fost reținut de către autoritățile vamale până la plata amenzii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO&FOTO. Tragedia de lângă Livada, cauzată și de starea drumului? Cine răspunde pentru 4 vieţi?

În afară de șoferul SUV-ului Mercedes, responsabil de moartea celor patru persoane în tragedia de lângă Livada se face vinovat,...

Închide