Ultima actualizare: azi, 14:26
Locale

Kaufland trage tare la Satu Mare. Când va deschide al doilea magazin

Kaufland România trage tare și își dorește să deschidă, în cel mai scurt timp posibil, cel de-al doilea magazin la Satu Mare.

Lucrările de construcție a noului magazin, care va fi situat pe bulevardul Henry Coandă (în locul fostei fabrici de scaune) se desfășoară într-un ritm susținut.

Recent, retailerul a anunțat modernizarea întregii rețele de 115 magazine, inclusiv  a galeriilor comerciale din incintă, după schimbarea identității vizuale. Începând din această vară, Kaufland are un logo nou și își reînnoiește în același timp design-ul magazinelor, publicația companiei și website-ul, scriu cei de la wall-street.ro.

”Ca reper de investiție, bugetul alocat pentru procesele de modernizări și deschideri de noi magazine s-a situat, în 2016, in jurul sumei de 100 milioane de euro”, a precizat pentru wall-street.ro, , Valer Hancas, manager corporate affairs și comunicare Kaufland România.

Planurile companiei nu se opresc aici, potrivit CEO-ului Kaufland România, retailerul urmând să deschidă, până în februarie 2018, noi magazine în București, Cluj-Napoca, Buzău și Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Unii sătmăreni se apără cum pot de căldură. Chiar și în fântâna arteziană

Temperaturile destul de ridicate din ultimele zile îi determină pe unii sătmăreni de a recurge la diverse gesturi pentru a...

Închide