Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Kereskenyi Gabor: ,,Am luat decizia de a închide Grădina Romei”

,,Am luat decizia de a închide Grădina Romei, până la verificarea stării copacilor, care sunt buni şi care sunt uscaţi și prezintă pericol. Totodată, vom efectua o curățenie generală. Vă voi ține la curent cu stadiul lucrărilor. Îi doresc însănătoșire grabnică tânărului rănit azi în Grădina Romei”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

În timp ce se juca în zona de la tiroliană, un copil a fost lovit puternic de o creangă, care pur şi simplu s-a prăbuşit peste el.

Medicii SMURD l-au preluat şi l-au transportat, alături de mama sa la spital, pentru investigaţii.

20 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Asta se putea face toata primavara fara a astepta acest incident..si ar trebui facut macar odata in fiecare an inainte de a incepe sezonul de vara…imi pare foarte rau pt copilas…putea fi copilul meu in locul lui acum..

  2. pâr pâr Răspunde

    Băi boule care esti tu bou,trebuia sa se intample o tragedie sa-ti dai seama ca ceva e “putred” in Gradina Romei?Acu faci parada ieftina ca ai un eveniment bozgoresc programat acolo saptamana viitoare si cunosti bine cat de putreda este situatia.Si pana azi o cunosteai da era fix pix pentru tine.Incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu belitu ala de Coica si prevad ca o sa-l si depasesti…O sa sfarsesti exact ca el ca prea esti prost si arogant .

    • M Răspunde

      mai cretinule care esti tu tampit si idiot, ce ar fi daca primarul ar umbla prin cartiere sa verifice copacii? ai urla aici ca boul ca nu isi face treaba si isi bate joc de noi.

      Daca se face e bai, daca nu se face iar e bai. ma da cretini puteti fi, in loc sa ne bucuram ca autoritatile reactioneaza rapid, ca tin contactul cu cetatenii, veniti unii si labagiti aici stand in fotolii.

    • Makilapaki Răspunde

      Ce zici pâr pâr de expresia budos olah ai auzit ca replica la bozgori plus degeaba te agiti pt ca bozgorii au pasaport de hungary, incearca sa vezi diferenta in tarile vestice cu ce pasaport esti mai avantajat…

      • Coriolan Nepriceputeanul Răspunde

        Atunci ce pola me vă ține aici? Mere-ți în franț și nu vă mai întoarceți!

  3. pâr pâr Răspunde

    A si nu uita!Maine la prima ora da-l afara pe Masculică.Sper ca Procuratura daca nu e in concediu sau face labă aiurea sa se autosesizeze si maine sa-i deschida dosar penal si sa-l aduca la audieri.

  4. popica Răspunde

    sper ca Gabor citeste articolele astea,sa faca bine sa lase orice fel de zile a orasului si partium,si sa puna la punct parcurile si groapa lui gyuszi,ca maine vine tiff-ul si va cadea ecranul in groapa,pana nu sunt reabilitate,nici-o petrecere!!!!!

  5. Angel Răspunde

    Ma toti la gramada sunteti loviti in cap, probabil v-o cazut si voua cate-o creanga in cap. Sunt diferite si diferite circumstante care pot deteriora copacii. Voi strigati in gura mare ca niste soldati platiti pentru comentariile de pa site, dar mintea nu va duce sa va ganditi ca vremea care a fost acuma si vanturile foarte puternice ar fi deteriorat copacii, si ca inainte nu au avut nici pe draq. Nuuu, sigur ca nu…

  6. Eu Răspunde

    Da ia zi tu înțeleptule care ești,câte reabilitări sau făcut de când ne conduce unguru??? Dacă îți cădea ție sau copilului tau dacă ai te mai gândeai la circumstanțe??

  7. Vasile Răspunde

    Mai dati ba niste bani la Florisal, poate isi mai cu para Sile o limuzina in loc sa toaleteze copacii.

  8. Alex Răspunde

    Bozgor si chesti din asta nu e frumos…copaci peste 100de ani….asta e problema…programe avem nevoie,si distractii…imi pare rau de accident!Sovinismul nu dispare niciodata una doua apare la orice probleme,frumos.

  9. anti Pâr Pâr Răspunde

    Mai sovin cacacios de par par sau ce ii fi tu…tu mai bine citeste istoria si du o floare bunicului tau pe care sigur l a chemat Atilla sau Gyuszi ca pe toti valahii v o.f…t in cur pe vremea aia Atilla sau v a invartit matzele in jurul copacilor ca sa ne inrudim 100% asa ca ungurule care te crezi roman pur mai taca ti gura aia daca nu sti cine esti!
    In timp ce tu ai probleme cu evenimentele fratilor tai in ungaria de ex este o scoala la Gyula pe care scrie frumoa “Scoala Gimnaziala petre dulfu din gyuka” si e arborat steagu romaniei mai dobitocule si nu scrie oe el vinituru si bozgori bai prost incult psihopat.esti un retard un om care n are loc in societate

  10. laurentiu Răspunde

    Idiotul de keserkeni nu o asculta pe d-na Bekesi care i-a spus de mult de pericolele de acolo!!! IDIOTUL TOT IDIOT RAMANE!!! BRAVO KESERKENI!!!! 🙂

    • Norick Răspunde

      Bine mirela . Doar atata poti ? Ceva despre tine ? Sa stim si noi , cat de valoros esti… :-))))

  11. Lili Răspunde

    Suntem ridicoli cu totii! Nicicum nu e bine pentru noi:daca se face ceva e problema daca nu se face nimic si mai mare problema! Orice s-ar intampla ce are efect negativ si are stransa legatura cu autoritati ,in cazul in care avem Primar-sau persoane in conducere de nationalitate maghiara facem mare tam-tam…ca doara e vina maghiarilor daca se imtampla groaze…nu? Pai hai sa fim seriosi si cinstiti si sa ne gandim ca starea gradinei romei nu a inceput sa se inrautateasca doar de cand este Dl Kereskenyi primar! Probabil ca erau copaci,crengi putrezite si imbatranite deja si pe vreamea lui Dl Coica,Dl Ilyes sau chiar Dl Anderco, doar ca norocul dansilor-ca nu au avut loc accidente de genul, ca sa fie invinovatiti primarii de starea gradinei. Sa nu mai vorbim de “pasarelele” negre minunate care fac din aceasta gradina o adevarata “ferma” lasand peste tot pene si alte “mizerii” …acuma haideti sa mai inventam ca si asta e din cauza Domnului Kereskenyi…ca doara e ungur,nu,si primar?! -Ceea ce este cea mai mare problema pentru cei care inca nu pot accepta ,ca si in Satu Mare cum si in Romania traiesc unguri! Bravo si pentru faptul ca si in 2017 mai suntem la nivelul la care un eveniment dedicat minoritatii maghiare (PMN) este “bozgorizat”. Cand ne vom da seama,ca toate lucrurile si proiectele neglijate din timpul tuturor primarilor indiferent ca e roman sau maghiar,nu pot fi reabilitate dintr-o data de un singur primar mai ales doar dupa un an ca a fost ales (indiferent de nationalitate)! Haideti sa avem rabdare cu totii,sa speram ca nu se vor mai intampla incidente dramatice,sa fim recunoscatori pentru ce s-a imbunatatit pana acum si sa nu aratam cu degetul pe primarul maghiar daca ceva nu ne este pe plac…pentru ca repet : nu este doar el raspunsator pentru ce a fost si ce va fi in orasul nostru!!!

  12. justin Răspunde

    citind comentariile de mai sus pot afla cultura generala de satmar, pun pariu ca 95% sunt membrii de partide

  13. matroz Răspunde

    @Lili:draghe tu esti unguroaica: ^stransa legatura cu autoritati^,daca se imtampla groaze…^, ca starea gradinei romei^,etc.E corect ce spuneti!Numai ca nu altcineva se face vinovat de nereguli in municipiu-doar administratia acestuia.Acum se intampla sa fie una maghiara-asta e-nici macar nu e vina maghiarilor.Dar raspunderea trebuie asumata!
    Si cum oare o igienizam exact in preajma sarbatorii^dedicat minoritatii maghiare (PMN) este “bozgorizat”^?
    Ati inteles cumva ca e sarbatoare romaneasca,din aia unde afisati drapele in berna?
    Din partea mea,sa va bucurati de sarbatoare…Asa e firesc!

  14. dodo Răspunde

    Lili: ”Haideti sa avem rabdare cu totii,sa speram ca nu se vor mai intampla incidente dramatice,sa fim recunoscatori pentru ce s-a imbunatatit pana acum ”…..aceleasi mizerii:sa asteptam, sa speram….etc.dar nici unul nu spune sa se realizeze ceva!!!!

  15. Garuboz Răspunde

    Lili Lili Liliana pupal in cur pe Gaborel ca l-ai lns destul!

  16. Norick Răspunde

    Gata cu recolta deja?? Ar trebui sa fiti pe camp inca… ☺️ ? ? ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.