Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Poliţia Locală a descins în Piaţa Someş, alături de Poliţia de Frontieră

Poliția Locală Satu Mare și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au demarat acțiuni comune de combatere a traficului cu țigări. Prima a avut loc joi dimineață în Piața Someș din municipiul Satu Mare.

Oamenii legii au depistat-o pe Fatima B., în vârstă de 26 de ani, din Satu Mare, care comercializa țigări de proveniență ucraineaneană. Polițiștii au găsit atât țigările pe care femeia le avea asupra ei, dar și cartușele pe care le depozita într-o mașină parcată în zona Pieței Someș.

Oamenii legii au ridicat 1.200 fire de țigări, în valoare de 690 de lei, care au fost predate lucrătorilor din cadrul S.T.P.F Satu Mare, în vederea confiscării. Fatima B. a fost amendată contravențional cu suma de 1.500 de lei.

Poliția Locală Satu Mare va organiza periodic, în colaborare cu Poliția de Frontieră, acțiuni pe linia combaterii traficului de țigări, atât în zona piețelor, dar și în alte zone din municipiul Satu Mare.

Sursa: Primăria Satu Mare

7 comentarii

  1. Roland Răspunde

    Era de asteptat, noul comandante al politiei locale cu ajutorul vechilor colegi intra in forta sa-si asigure o parte din tort si acum.

  2. Zoli Răspunde

    Era cazul deja fãcut curãțenie în piețe, în fiecare piațã din mun.Satu Mare e plin de țigãri de contrabandã. Succes Puiu

  3. Anonim Răspunde

    Insasi politia de frontiera ii alimenteaza cu tigari in piata…doar ca sunt capii mai mari :D…nu se va opri acest lucru curand…daca ar vrea sa se opreasca ar pune politia in permanenta acolo

  4. sătmărean Răspunde

    Probabil fraiera n-a aflat de razzie.

  5. nicu Răspunde

    Vai ce captura!6 cartuse,60 de pachete =1200 de fire.O amarata care e de capul ei probabil.Adevaratii traficanti s-au odihnit ieri.

  6. M Răspunde

    de cel putin 10 ani se practica sportul, nu poti face doi pasi ca vin peste tine: tigari, tigi??? ce va tinut 10 ani? sau ati vrut sa mai primiti ceva spaga de la mafiotii astia, si acum vati aratat puterea? de ce nu veniti in fiecare zi? de ce nu mergeti direct la seful astora?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.