Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

FOTO. Polițiștii locali care au fost prinși dormind, pedepsiți. Ce spune Precup

Cei doi polițiști locali sătmăreni care au fost prinși dormind în mașina poliției în timpul orelor de serviciu au fost ”pedepsiți”. Fostul director al Poliției Locale Satu Mare, Ioan Precup, actualmente director executiv, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că cei doi au fost sancționați potrivit legii.

”Au primit sancțiunile prevăzute de Legea 188/99, și fiți siguri că nu este vorba despre mustrare sau reducerea salariului. Cei doi au fost retrogradați pe șase, respectiv 4 luni pe o funcție inferioară”, a precizat Ioan Precup.

Prezent la conferința de presă respectivă, primarul Kereskenyi Gabor a arătat că-și dorește o critică, dar să fie constructivă.

”Au fost unele aspecte în legătură cu activitatea Poliției Locale care au fost semnalate de dumneavoastră (mass-media locală). Niciodată nu ne-am sustras de la o critică constructivă. Ne acceptăm criticile, dar să fie constructive”, a mai spus primarul, care a mai cerut presei să ”nu mai dea” în Poliția Locală.

Reamintim faptul că un sătmărean a surprins, în noaptea de 3 spre 4 iunie, un echipaj al Poliţiei Locale care dormea în maşina de serviciu. Poliţiştii au tras maşina, o Dacia Locan inscripţionată cu însemnele Poliţiei Locale, având numărul de înmatriculare SM 10 PCM, pe o străduţă, din apropierea străzii Lucian Blaga, s-au ascuns după nişte boscheţi, şi-au lăsat scaunele pe spate şi au dormit duşi. Asta s-a întâmplat în timp ce trebuiau să patruleze, să ne păzească de hoţi.

Un sătmărean care a fost să-şi alimenteze autoturismul la staţia din apropiere a observat inscripţiile reflectorizante de pe maşină şi s-a dus să vadă ce se întâmplă. Iniţial, sătmăreanul curios, cu spirit civic, a crezut că poliţiştii au păţit ceva, îi poate ajuta cu ceva, s-a apropiat de maşină şi… surpriză! A văzut că “oamenii legii” erau întinşi şi dormeau bine – mersi în timpul serviciului. Oficial ei erau în misiune de patrulare.

Sătmăreanul a făcut câteva fotografii, fără să fie însă deranjat de poliţiştii locali, care dormeau duşi şi le-a trimis PortalSM.

2 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Adica nu vor mai patrula in Carpati 2 ci in Soli !!Unul 6 luni iar celalalt 4 luni !Sa le fie invatatura de minte !!

  2. Gustav Răspunde

    Critica constructiva….
    Te alkooholista Geci…
    Szopadék Kereskényi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.