Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Primăria precizează: băncile de pe Careiului vor fi mutate; lucrarea, nefinalizată

În urma articolului publicat online pe site-ul portalsm.ro, joi, 6 iulie, în care menționați că “multe dintre investițiile efectuate în această perioadă în municipiul Satu Mare au fost lucrări în bătaie de joc“ vă transmitem următoarele:

– lucrarea de pe Drumul Careiului nu a fost încă recepționată

– zona respectivă este și în prezent șantier în lucru, lucrările nefiind încă finalizate

– băncile au fost instalate înainte ca să fie demarată lucrarea de reabilitare a trotuarului, iar amplasamentul lor actual va fi schimbat

– înainte de recepționarea lucărilor din zonă, băncile vor fi mutate, însă abia după finalizarea lucrărilor de infrastructură

Biroul de presă al Primăriei municipiului Satu Mare

5 comentarii

  1. Vasi Răspunde

    Deci le-au prins in beton doar asa, provizoriu, sa nu le duca cineva… ca normal ca nu acolo o sa ramana puse, se stia de la inceput asta… lumea e rea, cartitoare, dom’le

  2. x Răspunde

    Deci să înțeleg prima dată au montat banca, după aia au turnat asfaltul ăsta. Când s-a făcut proiectare nu se știa ? Că mă gândesc că nu sunt 2 proiecte distincte. Când s-a apucat de executare nu s-a văzut ? Dar de fapt ce mă miră, în România orice se poate. Eu am totuși în minte imaginea muncitorilor care au făcut trotuarul “suspendat”. Că nu pot să-l numesc astfel. Ce au râs, probabil, când au văzut rezultatul. Dar, măi, nu este un inginer, un diriginte de șantier lângă ei, că nu de alta dar este obligatorie, care să și gândească. Niște cote, un topograf, ceva. Hopa, spune el, ia mai stai că nu e bine și dă niște telefoane. Dar nu, așa este proiectul, noi muncim noi nu gândim. BĂTAIE DE JOC PE BANI PUBLICI !

  3. Ati Răspunde

    Cred ca primaria cand mai da comunicate de presa ar trebui sa si deseneze ca poate asa vor intelege toti cum sta treaba!
    Pai mai nenea “X” oamenii astia ti-au spus clar ca bancile alea au fost puse inainte adica acum 5 ani poate….deci bancile alea erau acolo cand astia s-au apucat de lucru.

  4. Gabor Răspunde

    Băncile nu sunt de 5 ani, este o mare minciună, iar modul cum s-a gândit, proiectat, lucrat……este de căcat. Nu o scăldați cu comunicate de 2 lei și mințiți cetățenii. De când s-au făcut bordurile, s-a turnat astfaltul? Lucrarea este tot în aer! Unde ați mai întâlnit un așa mod de lucru? Ce spun primăriile cu adevărați gospodari? Nu ne mai mințiți și vrăjiți cu astfel de comunicate. Justiția trebuie să-și facă datoria!

  5. GB Răspunde

    Cu lucrarea nu e bai
    Pentru noi sigur e vai,
    Dar poziţia e bună
    De migranţii se adună.

    N-aţi ghicit motivul lor
    Cu aşezarea băncilor,
    Nu vă supăraţi pe ei
    Sunt doar ospitalieri.

    De-ţi gândi lucrări aiurea
    Sigur fiţi că nu-i aşa,
    Are noimă lucrătura
    Pentru ei nu-n mintea ta.
    “Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.