Ultima actualizare: azi, 12:09
Locale

Primăria Satu Mare acordă trei locuinţe. Cine sunt beneficiarii

Primăria Satu Mare a anunţat astăzi, printr-o informare, că acordată trei locuinţe din cele deţinute, unor persoane aflate pe lista aprobată de Consiliul Local.

“Menționăm faptul că, conform Hotărârii Consiliului local nr. 212/30.10.2014 pot beneficia de o locuinţă fond de stat, familiile sau persoanele care îndeplinesc, în mod cumulativ, următoarele condiţii: nu deţin în proprietate o locuinţă; nu au înstrăinat o locuinţă după data de 1 ianuarie 1990; nu au beneficiat de sprijinul statului în credite şi execuţie pentru realizarea unei locuinţe; nu deţin, în calitate de chiriaş, o altă locuinţă  din fondul locativ de stat; cel puţin un membru al familiei realizează venituri confirmate prin documente justificative; au domiciliul în Satu Mare sau îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului”, precizează sursa citată.

În prezent, în patrimoniul municipiului Satu Mare sunt înregistrate 287 de locuințe fond de stat, dintre care 3 locuințe sunt libere.

Primele trei persoane de pe listă sunt: Molnar Beata Gyongy, Anghius Ibolya şi Kato Aliran Monica.

Pe lista de aşteptare mai sunt 60 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
O agenție din Satu Mare caută director. Care sunt condițiile

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Satu Mare caută o nouă conducere. Astfel, spre sfârșitul lunii august, mai...

Închide