Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

MACHETĂ. Primele imagini oficiale cu pasarela pietonală peste Someș (FOTO)

Primăria Satu Mare da dat publicității primele imagini oficiale cu macheta pasarelei pietonale de peste râul Someș care va face legătura dintre Centrul Nou al orașului și viitorul mega-mall NEPI.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu suprefectul județului Altfatter Tamas au avut o întâlnire miercuri, 5 iulie cu directorul Sistemului de Gospodărire al Apelor Satu Mare, Vasile Andrieș pentru a stabili detalii privind demararea procedurilor de amenajare a zonei care include cele două pasarele pietonale, digul și albia inundabilă a râului Someș, situată între cele două poduri. Discuțiile au avut loc în contextul în care din această zonă va porni podul pietonal spre viitoare investiție Shopping City Satu Mare.

La întâlnire au mai participat administratorul public, Maskulik Csaba, arhitectul șef al Primăriei municipiului Satu Mare, Dan Pop și arhitectul Violeta Iuoraș.

Primăria municipiului Satu Mare demarează procedura de reabilitare și consolidare a celor două pasarele pietonale care traversează Bulevardul Transilvania, având în vedere că proiectul tehnic este finalizat. Lucrările de reabilitare a celor două pasarele vor fi finanțate din bugetul local.

13 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Cand a fost tuns iarba asa drept pe malul Somesului ca pe imaginile 3D ? Este foarte frumos , dar eu nu-mi amintesc…. 😉 :-)))

  2. nuconteaza Răspunde

    La capetele podului trebuie pusi stalpi micuti. Ca altfel urca retardatii cu masina pe el. Mai bine se investesc 2 lei in plus, decat sa il darame ceva handicapat cu o masina din cauza greutatii.

    • Dai cu spritu pan la ziua Răspunde

      Corect ,eu zic sa-i pună de pe acum ,sa rămânem si noi măcar cu stâlpișorii ca pasarela nu o sa vedeți vreodată.Sa facă o macheta si pentru stalpisori.

  3. Dai cu spritu pan la ziua Răspunde

    Wow alta macheta.Gaboreee ,o sa-l bati pe Coaie si la machete si la minciuni!Cel mai bun primar de pana acum,ever!sau never…?

  4. GB Răspunde

    Lumea virtuala-mi place
    Ca acolo se mai face,
    Si sunt harnici, si sunt zmei
    Ca in filmele cu zei.

    Baiul e cand ma trezesc
    Virtualul nu-l gasesc,
    Si asa de multa vreme
    De-am imbatranit alene.

    Un proiect real ar fi
    Sa bem sprituri mii si mii,
    Somesul sa-l dam secat
    Si in locui bulevard.
    “Ma inchin”

  5. y Răspunde

    Gata avem încă o machetă. Ce mă bucur. Tot visăm proiecte extravagante, poduri ca cel tip Erasmus din Rotterdam, dar nu suntem în stare să reparăm podul Decebal de un an. Vai de capul nostru. Domnu Primar, se poate să avem și noi o infrastuctură în oraș măcar ca la țară în vest ? Că dacă mai filozofăm mult și facem doar machete frumoase mai e puțin și ne depășește și Burkina Faso. Că Botswana deja a depășit țărișoara noastră.

  6. matroz Răspunde

    Chiar așa,tata Mita biciclistă are acces pe pietonal?Motorizat,ceva, putem încerca?Sa dea D-zeu sa aibă măcar odată dreptate GABOR! Părerea mea rămâne ca nu face nimic concret,sau nu poate face din diverse motive,dar împachetează din greu fum in ambalaje strălucitoare.Nimeni nu-i oprește pe snatmareni sa creadă!???

  7. Szalma Jack Răspunde

    Probabil cel mai interesat de aceasta pasarela este Mircea Oros.S-o fi plictisit de podul Golescu…

  8. radu Răspunde

    De la planuri si poze cu promisiuni pana la fapte mai trec 2-3 mandate

  9. matilda Răspunde

    cand era bunica fata
    nu era cale ferata,
    cu maszkulic city menajer
    nici in pua nu avem erecter.
    sa ne traiasca udemereaua primareasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.