Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Tânărul care a lăsat un copil să moară, arestat. 30 va sta după gratii

Tânărul de 29 de ani, vinovat de producerea accidentului mortal din noaptea de 6 spre 7 iulie, din localitatea Coca, în urma căruia un copil de 15 ani a decedat iar un alt copil de aceeași vârstă a fost grav rănit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a părăsit locul accidentului, lăsând pur și simplu, ca tânărul de 15 ani să moară pe marginea drumului. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cursul zilei de astăzi, ca urmare a probatoriului administrat în cauză, față de tânărul de 29 ani din localitatea Coca, cercetat pentru săvârșirea săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, polițiștii negreșteni au emis pe numele lui ordonanță de reținere.

În urma prezentării acestuia, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Negrești-Oaș a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.