Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Un drogat și doi contrabandiști, reținuți de polițiști în Satu Mare

Poliţiştii locali din Satu Mare au depistat marți, 18 iulie, pe strada Horea un bărbat în vârstă de 23 de ani care consuma substanțe halucinogene. Echipajul Poliției Locale l-a surprins pe tânăr în momentul în care acesta își prepara o țigară folosind substanțe etnobotanice.

Asupra lui a fost găsit un pliculeț de etnobotanice. Tânărul a fost predat lucrătorilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, tot marți, un echipaj al Poliției Locale în colaborare cu un echipaj al Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au făcut o nouă verificare a zonei Pieței Someș. În urma verificării a fost depistat D.R în vârstă de 36 de ani, care comercializa țigări de proveniență ucraineană. Asupra lui au fost găsite 15 pachete de țigări de mărci diferite. În aceași zonă, pe Aleea Tisa, echipajul Poliției Locale l-a mai depistat pe V.A, de 37 de ani care comercializa țigări de proveniență ucraineană. Asupra lui au fost găsite 11 pachete de țigări de proveniență ucraineană.

Polițiștii locali au dat în aceste două cazuri sancțiuni la Legea 12/1990 privind protecția cetățenilor față de comertul ilicit, persoanele vizate fiind amendate cu 2.000 de lei fiecare.

Efectivele din cadrul Poliției Locale, împreună cu reprezentanţi ai Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare vor organiza și în perioada următoare acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit de tutun, în piețele din municipiul Satu Mare, dar și în zonele mai aglomerate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.