Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Detalii îngrozitoare. Femeia ucisă din gelozie a fost desfigurată

Detalii îngrozitoare în cazul crimei din gelozie din Satu Mare ies la iveală. Cadavrul femeii a stat patru zile în portbagajul maşinii personale, un Mercedes combi, cu geamuri fumurii, înmatriculat în Germania, ce valorează circa 20.000 de euro. Maşina a fost parcată de criminal sub pasarela din faţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

După câteva zile mirosul s-a răspândit din mașină, iar după ce poliţiştii au deschis portiera au văzut cadavrul femeii. Era practic desfigurată în urma numeroaselor lovituri primite cu pumnii concubinului şi cu un obiect dur.

Apropiaţii anchetatorilor spun că bărbatul ar suferi de anumite boli psihice deoarece nu au nicio logică faptele sale. Adică și-a ucis concubina din gelozie cu mai multe lovituri, pe drumul Careiului, a pus-o în portbagajul maşinii sale, a parcat maşina în faţa Inspectortului pentru Situaţii de Urgenţă şi s-a întors acasă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Era doar o chestiune de timp până să fie prins deoarece amprentele lui erau peste tot şi apare în unele filmări la volanul autoturismului.

Criminalul, Meszaros Zsombor, a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.