Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Voltaj și Alexandra Ungureanu vin să concerteze în județul Satu Mare

Tășnadul se pregătește de sărbătoare. Atât locuitorii orașului cât și toți sătmărenii dornici de distracție și voie bună sunt așteptați la sfârșitul acestei luni să ia parte la un eveniment de amploare pregătit cu multă migală de administrația tășnădeană. 

Consiliul Local al Orașului Tășnad, Primăria Tășnad și Casa de Cultură din Tășnad organizează, în perioada 29 – 30 iulie, o nouă ediție a Zilelor Orașului, un eveniment prin care administrația localității dorește să promoveze valorile culturale, precum și tradițiile locale, respectiv naționale. Capul de afiș al evenimentului va fi, fără îndoială, trupa Voltaj, una dintre cele mai vechi formații de muzică pop-rock din România. Călin Goia & compania vor urca pe scena din Tășnad în cea de-a doua și, de altfel, ultima zi de spectacol, în 30 iulie, începând cu ora 22.00.

Dar surprizele pregătite de administrația tășnădeană nu se opresc aici, deoarece în prima zi a evenimentului, în 29 iulie, o altă trupă românească de renume va face show în oraș, și anume Alexandra Ungureanu și Crush. Cunoscuții interpreți din Capitală vor urca pe scenă la ora 22.00.

De asemenea, organizatorii și-au adus aminte și de cei mai nostalgici, care se vor putea delecta cu cele mai îndrăgite șlagăre din opere, operete și musicaluri.

,,Zilele Orașului Tășnad au ca scop principal reunirea vieții culturale a localității într-o manifestare cu diverse acțiuni, care marchează momente importante de istorie și ilustrează tradițiile locale, bogăția manifestațiilor artistice, educative, sportive și de divertisment agreate de comunitatea locală și oferă o paletă largă de opțiuni de participare la evenimente, în care se regăsesc toate categoriile sociale ale comunității locale’’, se arată pe pagina de facebook a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.