Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Accident cu trei răniţi. Victimele au ajuns la Spital

Accident cu trei răniţi în judeţul Satu Mare. Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă, în data de 20.08.2017, orele 4:01 prin dispeceratul 112 se primeste apel de urgenta pentru un accident rutier cu 4 victime la Supuru de Jos, specificandu-se faptul ca sunt 2 victime sunt  incarcerate.

La locul accidentului ajung aproape concomitent un echipaj de prim ajutor SMURD Sarmasag si echipaj B2 cu asistent de la Tasnad.

Echipajul B2 Tasnad preia initial pacientul cel mai grav, barbat de 24 ani, cu traumatism cranio facial acut cu multiple fracturi craniene , constient, foarte agitat, care este imobilizat in saltea vacum, se pune abord venos, astfel ca pana la sosirea SMURD TIM de la Satu Mare pacientul este pregatit de  primirea suportului vital avansat  in vederea transportului. Acest pacient este preluat de TIM si transportat in siguranta la UPU Satu Mare, iar echipajul B2 Tasnad sa transporte la UPU SM un al 2-lea pacient de 15 ani cu fractura de umar stâng si traumatism toracic  dar stabil hemodinamic si respirator.

La locul accidentului s-a mai gasit inca o a 3-a victima stabila hemodinamic si respirator, care este transportata la UPU SM de echipajul SMURD-EPA Tasnad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.