Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Accident la locul de muncă. Un muncitor s-a tăiat la cap după o manevră eșuată

În această dimineață, un muncitor care lucra la o fabrică din județul Satu Mare a suferit câteva răni serioase după un accident.

La data de 31.08.2017, în jurul orei 03.15, polițiștii Secției Rurale Satu Mare au fost sesizați despre faptul că într-o fabrică de mobilă, din comuna Medieșu Aurit, s-a produs un accident de muncă. La fața locului s-a stabilit faptul că un muncitor de 49 de ani din localitatea Dumbrava, angajat al societății, în timp de manevra un utilaj de debitat, a fost tăiat în zona capului de o bucată de disc, desprinsă din mecanismul utilajului.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internarea, iar în cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, dar și de vătămare corporală din culpă.

Sursa IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Satmareanca Răspunde

    Protectia muncii si siguranta lucratorilor precum si a oricaror altor persoane sunt science fiction in Romania. Stim ca se va intampla, nu se face nimic doar se constata si bineinteles patitul este principalul vinovat de multe ori si singurul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.