Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Accident pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Octavian Goga

Accident pe trecerea de pietoni. Ieri, miercuri, 16 august, un bărbat de 85 de ani din Satu Mare a fost accidentat în timp ce traversa regulamentar strada.

În jurul orei 08.30, poliţia a fost sesizată că pe bulevardul Octavian Goga din Satu Mare s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei persoane. Un bărbat de 85 de ani din Satu Mare, angajat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni și pe culoarea verde a semaforului electric, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un sătmărean de 42 de ani.

În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că cel de la volan nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Pușcărie criminalului de 85 de ani! De ce n-a stat acasă? A ieșit să facă scandal! Auzi tu, să treacă strada pe zebră și pe culoarea verde a semaforului! Cât tupeu, câtă neobrăzare! La pușcărie cu el!
    (Comentariul e un pamflet, sper că v-ați prins!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.