Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

FOTO. Grădina Romei chiar a fost modernizată. Becurile ard și ziua

Joi, 17 august, a trecut amiaza, dar în Grădina Romei iluminatul public funcționează fără probleme. Posibil ca soarele să nu producă destulă lumină în parcul proaspăt reabilitat, ori copacii nu au pierdut încă suficiente crengi, iar astfel umbra este la ea acasă.

Imaginile au fost surprinse în această după-amiază de către o sătmăreancă: ,,Grădina Romei, ora 12.24, toate becurile aprinse! Iluminatul public funcționează! Păcat că ziua în amiaza mare!”, se arată în mesajul postat de sătmăreancă, pe adresa redacției PortalSM.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

6 comentarii

  1. Garceafi Răspunde

    Fixx pix……doare la basca pe citymanager de asta. Important e sa fie totul in regula pentru partiyumbuli. Oricum platesc fraierii,

  2. Unu Răspunde

    Cine plătește? Bineînțeles noi fraierii contribuabili plătitori de taxe si impozite

  3. ina Răspunde

    Cui nu-i comvine iluminatul de zii sa ocoleasca zona. Doar cineva care nu are ce face se plimba la ora aia prin parc si face poze. Mai bn ar lucra decat sa invarta prin c……t.

  4. ene Răspunde

    Maskulic nesimtitule pleaca drecului din functie

  5. escape Răspunde

    Mare e gradina llui Dzeu…..s-a lucrat la inlocuirea becurilor arse…. cum foc vreti sa se identfice aceste becuri arse daca nu prin punerea sub tensiune…. Asa se procedeaza oriunde in lume la mentenanta iluminatului public, FRAIERILOR !!!!

  6. Anonim Răspunde

    lasati in pace pe primar sa-si faca treaba. atata rautate si sovinism in Satu Mare. Ii trebe timp sa rezolve probleme orasului. Nimeni nu vine cu idea sa ne adunam si sa incercam sa-l ajutam conducerea orasului, sa facem ceva si noi pentru orasul nostru. Credeti ca platitul taxelor locale rezolva tot de pe o zi pe alta? Ce a facut “doftoru’ chel”pentru oras? Nimic! Absolut nimic! Si nu-l a acuzat nimeni. Lasati sa lucra pe cei care vor sa lucra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.