Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Un puști, de 17 ani, și-a băgat amicul în spital după o ,,plimbare” cu mașina

Eveniment rutier la Racșa, în care a fost implicat un minor. Acesta din urmă s-a urcat în mașină, a luat cu el un prieten și au pornit într-o cursă pe străzile localității. Plimbarea s-a sfârșit pe holurile spitalului.

La data de 11.08.2017, în jurul orei  22.30, polițiștii negreșteni au  fost sesizați de personalul medical din cadrul Spitalului  Orășenesc, despre faptul că la aceată unitate s-a  prezentat  un tânăr de  18 ani din Racșa, solicitând îngrijiri medicale pentru leziuni produse   într-un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că  în cursul serii de 11.08.2017, un minor de 17 ani din Racșa, a condus un autovehicul de teren, înmatriculat în  Marea Britanie, pe  o stradă din comună, iar la un moment dat, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra vehiculului, părăsind partea carosabilă, intrând în șanț, după care a părăsit locul incidentului.

În urma evenimentului, un tânăr de 18 ani, pasager în autoturism a suferit leziuni, motiv pentru care s-a prezentat la spital pentru  îngrijiri medicale.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, iar întrucât nu deține permis de conducere, va fi cercetat și pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Sursa IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. pop marius Răspunde

    gutanu o crapat macar?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.