Ultima actualizare: azi, 12:22

Locale

Au reapărut containerele pentru haine. Să facem o faptă bună!

Mai multe containere pentru haine au reapărut recent în municipiul Satu Mare. Sătmărenii au ocazia să depună aici îmbrăcămintea şi încălţămintea pe care nu o mai folosesc, acesta urmând să ajungă la nevoiaşi.

Redăm mesajul Asociaţiei „Sfantul Tadeu Iuda”:

Stimati cetateni ai Municipiului Satu Mare, dupa cum unii dintre dvs. ati observat deja, au reaparut containerele de colectare textile in orasul nostru, proiect intreprins de catre Asociatia „Sfantul Tadeu Iuda”, sub sloganul: „Dar din dar se face rai”.

Astfel, pe cei dintre dvs. care inca aveti surplus de imbracaminte si incaltaminte, va informam ca aveti din nou posibilitatea de reutilizare a acestora, fara a mai fi nevoie sa le aruncati la gunoiul menajer si astfel sa poluati natura, totodata putand contribui la diversele programe sociale oferite de catre Asociatie, pentru ajutorarea nevoiasilor.

Adresele containerelor de colectare textile in Municipiul Satu Mare, sunt urmatoarele:

  1. Piata REX (fostul INTEREX) – in parcare;
  2. Closca, vis-a-vis de biserica;
  3. Parcare societatea DRAXLMAIER;
  4. Cartierul 14 Mai
  5. Zona Unicarm – cartierul Carpati II;
  6. Parcare Carrefour Expres (fostul magazin Billa);
  7. Parcare Auchan

Avem marea rugamintea ca in containerele de colectare textile si incaltaminte sa nu aruncati deseuri  si resturi menajere, nici electrice si electrocasnice, nici molozuri provenite de pe santiere, nici plastic / sticla / hartie sau orice alt tip de deseuri reciclabile. In aceste containere se pot depozita exclusiv: haine, incaltaminte, alte tipuri de textile si jucarii.

2 comentarii

  1. parearea mea Răspunde

    Ideea este buna, nu stim sa ne folosim de ea!!!Cand se pun astfel de containere, daca nu sunt golite zilnic, au grija unii sa le intoarca pe dos, sa scoata ce li se pare haina buna si sa arunce pe jos (cand ploua, in noroi) ce nu le place.

  2. cristina pop Răspunde

    In carpati ll sunt pline,va rugam sa veniti sa le goliti ca alfel vin tiganii si il imprastie in tot cartierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.