Ultima actualizare: ieri, 20:15

Locale

Bărbat atacat de o gaşcă de tâlhari în Satu Mare. Trei persoane reţinute

Poliţiştii au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, bănuite  că ar fi comis o tâlhărie pe strada 9 Mai din Satu Mare, toți trei  fiind  reţinuţi  pentru 24 de ore, urmând  să  fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În  data de 23  august a.c.,  în jurul orei 23.15, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Tășnad,  a sesizat poliţia că a fost victima  unei tâlhării comise de trei persoane  necunoscute.  S-a constituit o echipă operativă formată din polițiști judiciariști și specialiști criminaliști, care, sub coordonarea procurorului de caz, au  reușit  în cursul zilei de ieri, 24.08.2017, identificarea celor implicați în producerea infracțiunii ca fiind doi bărbați, unul de 35 de ani din Vetiș și unul de 29 de ani din Satu Mare, dar și o femeie de 32 de ani, din Satu Mare.

Din cercetări,  a rezultat faptul că  în timp ce  victima se deplasa pe strada   9 Mai din Satu Mare, cei trei  ar fi deposedat-o prin violenţă  de o borsetă ce conținea acte personale, suma de 80 lei și alte bunuri.

Toți agresorii au  fost prinşi şi  reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi  Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată pentru unul dintre agresori și pentru complicitate la tâlhărie calificată, pentru ceilalți doi.

Sursa: Poliţia Satu Mare

2 comentarii

 1. Deot Răspunde

  cei trei atacatori cum urmeaza:
  Linguraru Erforsvoan.
  Linguraru Faierindahol.
  Linguraru Nikiminaj.

 2. Pastorita Răspunde

  Au devenit agresivi acum ca nu mai primesc ajutoare sociale?! Pusi la munca in lanturi pe strada sa ii vada toata lumea!!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.